Въпрос за музика в Тойота

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Marchela

Въпрос за музика в Тойота

Мнение от Marchela » 21 Ное 2007 11:12

Здравейте,

скоро си купих Тойота Ярис - 2000 година...

Маниак съм на тема музика, а се оказва, че е доста сложно да ми поставят такава. Опитвам се да намеря телефони на представителите на Тойота за България - в сайта им няма телефон за връзка. Трябва ми оригинален чейнджър на тойота - друг не можело да се сложи.

Някой ако знае къде могат да ми поставят музика, или телефони, или пък друг вариант да пише.

Благодаря.
Това е текстови блок, който може да бъде прикачен в края на съобщенията, които пускате. Има ограничение от 255 символа

jamie

Мнение от jamie » 21 Ное 2007 11:53

централа: 960 41 00

Аватар
Xeku
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Xeku » 21 Ное 2007 12:02

Преди да се обадиш седни удобно и си приготви успокоителни. Подобни продукти в Тойота струват ХИЛЯДИ левове (буквално)! wacko.gif По-добре си намери грамотни майстори и си инсталирай афтърмаркет система, няма невъзможни неща!

Аватар
jim_beam
Автомобил: Honda HR-V RU
Благодарил/а: 11 пъти
Получена  благодарност: 6 пъти
Обратна връзка:

Мнение от jim_beam » 21 Ное 2007 20:33

ако си недалеч от пловдив иди до BOSCH-а,до него има една фирма за аларми и музики,много професионално работят.просто не съм виждал друга такава фирма в бг.трябва да потърся имах визитна картичка.
правят и други работи,напр. парктроници.

ps: това за ориг. аксесоари наистина не е добра идея.първо,че е неоправдано скъпо и освен това не всичко е толкова добро качество.
за пример ще дам ориг. cd-радио в моя рав,което е под всякаква критика,макар че е мацушита,made in japan.малко да се влоши обхвата и почва да бръжди,а cd плеъра прескача понякога.издържах няколко месеца и си сложих стария,който работи без грашка.
мисля че при твоя ярис също като при мен трябва да се поръча една радио-бленда за да може да се вгради стандартно din-радио,но става без проблем. rolleyes.gif
Honda HR-V DTEC 2021
Made In Japan

Изображение

Аватар
Vesko
ЗАВИНАГИ С НАС.....
Обратна връзка:

Мнение от Vesko » 27 Ное 2007 20:46

Originalniat CD changer struvashe okolo 800lv (samo ne pomnia sas ili bez dds). Kopuvah si takav za avensis, no za yaris e sashtiat

Speeddaemon 1
Обратна връзка:

Re: Въпрос за музика в Тойота

Мнение от Speeddaemon 1 » 30 Мар 2008 10:49

Marchela написа:Здравейте,

скоро си купих Тойота Ярис - 2000 година...

Маниак съм на тема музика, а се оказва, че е доста сложно да ми поставят такава. Опитвам се да намеря телефони на представителите на Тойота за България - в сайта им няма телефон за връзка. Трябва ми оригинален чейнджър на тойота - друг не можело да се сложи.

Някой ако знае къде могат да ми поставят музика, или телефони, или пък друг вариант да пише.

Благодаря.

Пич, аз ползвам услугите на "тояга".Щом вграждат на ламборгини, и ти ще останеш доволен.Аз съм със 2000 вата.Или поне така ми казаха.Успех. :thumbsup:
korolla-konspekt

Публикувай отговор