Не знам защо си останал с грешното впечатление, че се опитвам да те стигна по знания за Тойота, може би заради спора 'кой е дизайнера на 2000GT', където ти не подкрепи твоето твърдение с факти, въпреки обещанията си. Всъщност аз се удивлявам(може би по малко саркастичен начин) на непрестанния ти ентусиазъм и непреклонна убеденост, че Тойота прави най-добрите автомобили, защото използва най-добрата производствена и организационна система. Мен лично това не ме интересува, както се казва 'японския император ми е през ...'. Аз карам Тойота, защото ми харесва конкретния модел, а не производителя.LEXUS написа:Scott,казал съм ти ,че срещу мен да тичаш,няма да ме стигнеш по отношение на знанията ми за Тойота...
Yaris vs Polo vs C3
-
- Получена благодарност: 1 път
Последно промяна от Scott на 16 Мар 2008 14:01, променено общо 1 път.
- LEXUS
- Благодарил/а: 12 пъти
- Получена благодарност: 12 пъти
А,всъщност защо аз всеки път трябва да ти поднасям фактите наготово.А ти подкрепи ли твоето твърдение?Аз моето мога да го подкрепя всяка секунда,но това са всеизвестни факти за всеки,който се интересува сериозно от автомобили.Твоето твърдение,че Goertz е научил Тойота и Ямаха да направят GT2000 е пълен nonsense,най-малкото защото той е индустриален дизайнер ти обясних.Scott написа:Не знам защо си останал с грешното впечатление, че се опитвам да те стигна по знания за Тойота, може би заради спора 'кой е дизайнера на 2000GT', където ти не подкрепи твоето твърдение с факти, въпреки обещанията си. Всъщност аз се удивлявам(може би по малко саркастичен начин) на непрестанния ти ентусиазъм и непреклонна убеденост, че Тойота прави най-добрите автомобили, защото използва най-добрата производствена и организационна система. Мен лично това не ме интересува, както се казва 'японския император ми е през ...'. Аз карам Тойота, защото ми харесва конкретния модел, а не производителя.LEXUS написа:Scott,казал съм ти ,че срещу мен да тичаш,няма да ме стигнеш по отношение на знанията ми за Тойота...
Последно промяна от LEXUS на 20 Мар 2008 13:06, променено общо 2 пъти.
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN
- LEXUS
- Благодарил/а: 12 пъти
- Получена благодарност: 12 пъти
Scott,теб може да не те интересува,че Тойота е номер 1 в света по продажби и качество на колите си ,но това не променя този факт.Ако не те интересува,не пиши в тези теми.Scott написа:Всъщност аз се удивлявам(може би по малко саркастичен начин) на непрестанния ти ентусиазъм и непреклонна убеденост, че Тойота прави най-добрите автомобили, защото използва най-добрата производствена и организационна система. Мен лично това не ме интересува, както се казва 'японския император ми е през ...'. Аз карам Тойота, защото ми харесва конкретния модел, а не производителя.LEXUS написа:Scott,казал съм ти ,че срещу мен да тичаш,няма да ме стигнеш по отношение на знанията ми за Тойота...

А на мен /и на повечето тук/ Тойота е любима фирма,защото е най-лоялна към клиентите си,вследствие на фирмената си култура и усъвършенствана производствена система.При Тойота получавам най-много стойност за парите си.
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN
Де да можеше да кажеш същото и за представителя на Тойота в БГ....LEXUS написа:... А на мен /и на повечето тук/ Тойота е любима фирма,защото е най-лоялна към клиентите си,вследствие на фирмената си култура и усъвършенствана производствена система.При Тойота получавам най-много стойност за парите си.

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
Момчета, много се отклонихме от темата.
За стратегии на производители, реклами, качество и т.н.т. можем да си пишем и дискутираме на дълго и на широко, ама хайде вече да не е в тази тема зашото на останалите съфорумци сигурно им писна от тия писания. Последно само ще кажа. Моите уважения към LEXUS, ама имам чувството, че колегата е или някакво заинтересувано лице, свързано по някакъв начин с TOYOTA, или си избива някакви комплекси, като не дава и прашинка да падне върху лъскавата повърхност на любимата му марка.
Темата беше, кой от моделите - Yaris, Polo или С3 е най-подходящ за жена, която ще кара колата 90% в градски условия. При развитието на темата се появиха още 2-3 модела на различни фирми - SWIFT и IGNIS на SUZUKI, Micra на NISSAN и като капак - Fabia на SKODA. На първо четене отпадна C3 на Citroen.
Micra на Nissan също много не ми допадна, въпреки, че е най-комфортната от изброените, но: 1. Много е миниатюрна(тесничка) за по-висок човек. Ако се седна аз зад волана, отзад сигурно няма да има място и за пудела. 2. По-скъпа е от другите и според мен не си заслужава да се дават излишни пари.
Кой-знае защо, жена ми отхвърли моделите на Suzuki. Беше се навила на IGNIS, но някой и казал, че вече бил спрян от производство и била "измислена" кола. Че е измислене, измислена, ама от японците. Какво да я правя - тя щяла да си я кара, а не и харесвала, кой-знае колко. За SWIFT - не и харесвала, била се возила и не била доволна (имат служебни, но от по-стария модел).
Ха-тая, ха-оная и най-накрая остави 2 фаворита - Yaris и Fabia. Като гледам все ме тика към шкодата, защото - 1. На Yaris багажника бил колкото дамската и чанта (като,че ли ще пренася мебели с тази кола), 2. Yaris нямали цвят "изпечена глина" - един такъв, нещо като оранжево ама не съвсем, дето само жена може да го хареса, а Шкодата точно такъв и предлагали. Да се чудиш и маеш - картина или кола ще се купува.
Ама точно женска работа - много и харесвал тоя цвят, даже щяла да си боядиса и косата такава та да бъдела в тон. Освен това била говорила с незнам си кой таксиджия и той много и похвалил пустата Fabia. Викам и - като искаш косата да ти е в тон с цвета на колата, ми вземи един син металик, пък си направи и косата синя за да си в тон и едв ли някоя колежка ще е по-оригинална от тебе. Взе,че се обиди. 
На мен почна да ми писва и и казах да прави каквото ще, ама после да не ми мрънка за това и онова. Та май на там отиват работите.
За стратегии на производители, реклами, качество и т.н.т. можем да си пишем и дискутираме на дълго и на широко, ама хайде вече да не е в тази тема зашото на останалите съфорумци сигурно им писна от тия писания. Последно само ще кажа. Моите уважения към LEXUS, ама имам чувството, че колегата е или някакво заинтересувано лице, свързано по някакъв начин с TOYOTA, или си избива някакви комплекси, като не дава и прашинка да падне върху лъскавата повърхност на любимата му марка.

Темата беше, кой от моделите - Yaris, Polo или С3 е най-подходящ за жена, която ще кара колата 90% в градски условия. При развитието на темата се появиха още 2-3 модела на различни фирми - SWIFT и IGNIS на SUZUKI, Micra на NISSAN и като капак - Fabia на SKODA. На първо четене отпадна C3 на Citroen.
Micra на Nissan също много не ми допадна, въпреки, че е най-комфортната от изброените, но: 1. Много е миниатюрна(тесничка) за по-висок човек. Ако се седна аз зад волана, отзад сигурно няма да има място и за пудела. 2. По-скъпа е от другите и според мен не си заслужава да се дават излишни пари.
Кой-знае защо, жена ми отхвърли моделите на Suzuki. Беше се навила на IGNIS, но някой и казал, че вече бил спрян от производство и била "измислена" кола. Че е измислене, измислена, ама от японците. Какво да я правя - тя щяла да си я кара, а не и харесвала, кой-знае колко. За SWIFT - не и харесвала, била се возила и не била доволна (имат служебни, но от по-стария модел).

Ха-тая, ха-оная и най-накрая остави 2 фаворита - Yaris и Fabia. Като гледам все ме тика към шкодата, защото - 1. На Yaris багажника бил колкото дамската и чанта (като,че ли ще пренася мебели с тази кола), 2. Yaris нямали цвят "изпечена глина" - един такъв, нещо като оранжево ама не съвсем, дето само жена може да го хареса, а Шкодата точно такъв и предлагали. Да се чудиш и маеш - картина или кола ще се купува.

На мен почна да ми писва и и казах да прави каквото ще, ама после да не ми мрънка за това и онова. Та май на там отиват работите.