Клубна Среща на 19-ти Април 2008 г.

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Публикувай отговор
Аватар
dap

Мнение от dap » 20 Мар 2008 23:29

Ael написа:
@dap ще се разберем по нататък да пътуваме заедно ,хем може да има още някой пловдивчанин/ка...
нямаш грижи като наближи ще се разберем :thumbsup:

chopar

Мнение от chopar » 21 Мар 2008 10:26

na men sa6to mi se idva stiga da ste saglasni za6toto ne poznavam nikoi

Аватар
Ael
Получена  благодарност: 4 пъти
Обратна връзка:

Мнение от Ael » 21 Мар 2008 11:42

Аз също не познавам никой но това няма да ми попречи, само ще взема с мен приятелката ми за кураж happy.gif

Аватар
lpcrooks

Мнение от lpcrooks » 21 Мар 2008 12:02

chopar написа:na men sa6to mi se idva stiga da ste saglasni za6toto ne poznavam nikoi
Да ти кажа - тук почти никой не познава другите... Точно това е и идеята на срещата wink.gif

Аватар
Vesko
ЗАВИНАГИ С НАС.....
Обратна връзка:

Мнение от Vesko » 21 Мар 2008 12:06

Ael написа:Аз също не познавам никой но това няма да ми попречи, само ще взема с мен приятелката ми за кураж happy.gif
Tia niama li si priatelki deto im se hodi na sreshta biggrin.gif

jingo

Мнение от jingo » 21 Мар 2008 12:40

МЕН ЩО МЕ НЕМА В СПИСЪКА ? КОЛКОТО ДО ЗНАМЕТО КАЖЕТЕ И ГО ПРАВЯ ! tongue.gif МОЖЕ И БТВ ДА ПОКАНИМ ИЛИ ОТ ТМ АУТО ! ЧЕ ДА СТАНЕ КУПОН НА НАЦ НИВО :thumbsup: ПАК ДА КАЖА МНОГО СЪМ ЗАыЧЕ КАТ СЕ НАРЕДИМЕ ПЪРВО НАЙ ВЕХТИТЕ ,ТАКА ДЕ РЕТРОТО ПОСЛЕ ДЖИПКИ ,АВЕНСИС.....ИИИИИИИИХХХХХХААААААА ! АКО СЕ ОРГАНИЗИРАМЕ ДОБРЕ ОТ ТОЙОТА ЩЕ НИ ЧУЯТ ,ТОВА В ЦЯЛ СВЯТ ВАЖИ ! biggrin.gif

Speeddaemon 1
Обратна връзка:

Мнение от Speeddaemon 1 » 21 Мар 2008 20:07

[quote="jingo"]МЕН ЩО МЕ НЕМА В СПИСЪКА ? КОЛКОТО ДО ЗНАМЕТО КАЖЕТЕ И ГО ПРАВЯ ! tongue.gif МОЖЕ И БТВ ДА ПОКАНИМ ИЛИ ОТ ТМ АУТО ! ЧЕ ДА СТАНЕ КУПОН НА НАЦ НИВО :thumbsup: ПАК ДА КАЖА МНОГО СЪМ ЗАыЧЕ КАТ СЕ НАРЕДИМЕ ПЪРВО НАЙ ВЕХТИТЕ ,ТАКА ДЕ РЕТРОТО ПОСЛЕ ДЖИПКИ ,АВЕНСИС.....ИИИИИИИИХХХХХХААААААА ! АКО СЕ ОРГАНИЗИРАМЕ ДОБРЕ ОТ ТОЙОТА ЩЕ НИ ЧУЯТ ,ТОВА В ЦЯЛ СВЯТ ВАЖИ ! biggrin.gif[/quote

Пичове, нещата започнаха да приемат застрашителни размери tongue.gif А, сега серйозно-мисля, че колкото по-зрелищно толкова по-добре. :thumbsup: Трябва организаторите да се потрудят за да сме клуб номер 1.Да засенчим другите. biggrin.gif Те на това казвам як клуб.Тогава към наз ще се присъединят още и ще станем въз мнооо, синца. :cheers: :lurk: :iroc:
korolla-konspekt

jingo

Мнение от jingo » 21 Мар 2008 20:18

YES.............. :thumbsup: Е ТЕ ТОВА Е ИДЕЯТА ! ЧЕСТО ГОВОРИМЕ,ЧЕ НЯМА ЗА КАКВО ДА НАПРАВИМ ТОВА ИЛИ ОНОВА,НАПРИМЕР ДА ГЛАСУВАМЕ ! ВИНАГИ ИМА СМИСЪЛ ! ДАЖЕ И ДА Е НЕГАТИВЕН РЕЗУЛТАТА,ДРУГИТЕ...........държава,правителство,ТМ АУТО.....ЧАСТ ОТ СВЕТА ,В КОЙТО ЖИВЕЕМЕ ..ВИЖДА ,ЧЕ НИ ИМА И ИМАМЕ ОТНОШЕНИЕ КЪМ ....ЖЕНА ,КОЛА,БИРА,.... smile.gif ЩЕ СЕ РАДВАМ ДА ЗАПОЧНЕМ ОТ НЯКЪДЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jingo

Мнение от jingo » 21 Мар 2008 20:33

А МЕЖДУ ДРУГОТО ПУСНАХ ЕДНО СЪОБЩЕНИЕ В ВЕСТНИК АЛО БУРГАС,ПЛОВДИВ СТАРА ЗАГОРА И ЯМБОЛ ,ЗА ТОВА,ЧЕ СЕ ОРГАНИЗИРА ТАКОВА МЕРОПРИЯТИЕ...

Speeddaemon 1
Обратна връзка:

Мнение от Speeddaemon 1 » 21 Мар 2008 21:11

jingo написа:А МЕЖДУ ДРУГОТО ПУСНАХ ЕДНО СЪОБЩЕНИЕ В ВЕСТНИК АЛО БУРГАС,ПЛОВДИВ СТАРА ЗАГОРА И ЯМБОЛ ,ЗА ТОВА,ЧЕ СЕ ОРГАНИЗИРА ТАКОВА МЕРОПРИЯТИЕ...

Колега, даде ми идея... :thumbsup: biggrin.gif
korolla-konspekt

Аватар
Nedkow
Благодарил/а: 1 път

Мнение от Nedkow » 21 Мар 2008 22:59

Тъй като ТМ Ауто вече не е единствен представител за BG ще трябва да поканим "Toyota Балкани" на срещатата и ще стане Балканска среща и т.н. и т.н. biggrin.gif .
А май за сега не се знае дали ще сме и 10бр.
А времето "тик так тик так" :clock:

Аватар
newmiro

Мнение от newmiro » 21 Мар 2008 23:20

ще се обадим ли предаврително на писта калояново? като леко резервиране да стане, за да няма изненади в неделя, като отидем и ако има някой друг клуб със стоте си коли там smile.gif
stay up and keep shining!!

slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки tongue.gif

jamie

Мнение от jamie » 22 Мар 2008 00:04

Nedkow написа:Тъй като ТМ Ауто вече не е единствен представител за BG ще трябва да поканим "Toyota Балкани" на срещатата и ще стане Балканска среща и т.н. и т.н. biggrin.gif .
А май за сега не се знае дали ще сме и 10бр.
А времето "тик так тик так" :clock:
Само че ако не греша "новия" представител е само шапка на "стария" - затуй доста цени на резервни части сега са с 20% нагоре ! mad.gif

Аватар
Nedkow
Благодарил/а: 1 път

Мнение от Nedkow » 22 Мар 2008 00:05

newmiro написа:ще се обадим ли предаврително на писта калояново? като леко резервиране да стане, за да няма изненади в неделя, като отидем и ако има някой друг клуб със стоте си коли там smile.gif
Трябва да го свърши някой живещ на близо за да се изговори на място. По телефона е по лесно да откажат.

Speeddaemon 1
Обратна връзка:

Мнение от Speeddaemon 1 » 22 Мар 2008 08:48

Вашата находчивост и предприемчивост ме кефат за тва найстина ще дойда. biggrin.gif Ако мога да забърша още някой... unsure.gif
korolla-konspekt

Публикувай отговор