нямаш грижи като наближи ще се разберемAel написа:
@dap ще се разберем по нататък да пътуваме заедно ,хем може да има още някой пловдивчанин/ка...
Клубна Среща на 19-ти Април 2008 г.
-
jingo
МЕН ЩО МЕ НЕМА В СПИСЪКА ? КОЛКОТО ДО ЗНАМЕТО КАЖЕТЕ И ГО ПРАВЯ !
МОЖЕ И БТВ ДА ПОКАНИМ ИЛИ ОТ ТМ АУТО ! ЧЕ ДА СТАНЕ КУПОН НА НАЦ НИВО
ПАК ДА КАЖА МНОГО СЪМ ЗАыЧЕ КАТ СЕ НАРЕДИМЕ ПЪРВО НАЙ ВЕХТИТЕ ,ТАКА ДЕ РЕТРОТО ПОСЛЕ ДЖИПКИ ,АВЕНСИС.....ИИИИИИИИХХХХХХААААААА ! АКО СЕ ОРГАНИЗИРАМЕ ДОБРЕ ОТ ТОЙОТА ЩЕ НИ ЧУЯТ ,ТОВА В ЦЯЛ СВЯТ ВАЖИ ! biggrin.gif
-
Speeddaemon 1
- Обратна връзка:
[quote="jingo"]МЕН ЩО МЕ НЕМА В СПИСЪКА ? КОЛКОТО ДО ЗНАМЕТО КАЖЕТЕ И ГО ПРАВЯ !
МОЖЕ И БТВ ДА ПОКАНИМ ИЛИ ОТ ТМ АУТО ! ЧЕ ДА СТАНЕ КУПОН НА НАЦ НИВО
ПАК ДА КАЖА МНОГО СЪМ ЗАыЧЕ КАТ СЕ НАРЕДИМЕ ПЪРВО НАЙ ВЕХТИТЕ ,ТАКА ДЕ РЕТРОТО ПОСЛЕ ДЖИПКИ ,АВЕНСИС.....ИИИИИИИИХХХХХХААААААА ! АКО СЕ ОРГАНИЗИРАМЕ ДОБРЕ ОТ ТОЙОТА ЩЕ НИ ЧУЯТ ,ТОВА В ЦЯЛ СВЯТ ВАЖИ ! biggrin.gif[/quote
Пичове, нещата започнаха да приемат застрашителни размери
А, сега серйозно-мисля, че колкото по-зрелищно толкова по-добре.
Трябва организаторите да се потрудят за да сме клуб номер 1.Да засенчим другите. biggrin.gif Те на това казвам як клуб.Тогава към наз ще се присъединят още и ще станем въз мнооо, синца.

Пичове, нещата започнаха да приемат застрашителни размери
korolla-konspekt
-
jingo
YES..............
Е ТЕ ТОВА Е ИДЕЯТА ! ЧЕСТО ГОВОРИМЕ,ЧЕ НЯМА ЗА КАКВО ДА НАПРАВИМ ТОВА ИЛИ ОНОВА,НАПРИМЕР ДА ГЛАСУВАМЕ ! ВИНАГИ ИМА СМИСЪЛ ! ДАЖЕ И ДА Е НЕГАТИВЕН РЕЗУЛТАТА,ДРУГИТЕ...........държава,правителство,ТМ АУТО.....ЧАСТ ОТ СВЕТА ,В КОЙТО ЖИВЕЕМЕ ..ВИЖДА ,ЧЕ НИ ИМА И ИМАМЕ ОТНОШЕНИЕ КЪМ ....ЖЕНА ,КОЛА,БИРА,....
ЩЕ СЕ РАДВАМ ДА ЗАПОЧНЕМ ОТ НЯКЪДЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Speeddaemon 1
- Обратна връзка:
ще се обадим ли предаврително на писта калояново? като леко резервиране да стане, за да няма изненади в неделя, като отидем и ако има някой друг клуб със стоте си коли там 
stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
Само че ако не греша "новия" представител е само шапка на "стария" - затуй доста цени на резервни части сега са с 20% нагоре !Nedkow написа:Тъй като ТМ Ауто вече не е единствен представител за BG ще трябва да поканим "Toyota Балкани" на срещатата и ще стане Балканска среща и т.н. и т.н. biggrin.gif .
А май за сега не се знае дали ще сме и 10бр.
А времето "тик так тик так"
-
Speeddaemon 1
- Обратна връзка: