Мога вече много твърдо да се нареча тойотаджия заради присъствието на вече 4 бр. тойотки laugh.gif Какво да се прави , Хонда или в частност Бултрако не им пука , че може да си похарчим ( фирмата ни ) парите по тяхните коли

И така колкото и да не харесвах първата ми лична кола - Айго , колкото и да го ненавиждах след вече 30 000 км по всички пътища на България се убедих , че е страшно добра кола за парите си ;) НО дойде време да скочим на нещо по-сериозно като автомобил/сув

Така , на темата да си дойда - Искам компетентни мнения за последния RAV4 - Бензин и Дизел Executive !!! Ако може и някакво сравнение между двата вариянта ;)
Ясни ми са първите разлики в по-скъпата цена на дизела , ясно ми е , че разхода на нафта ще е по-малък , НО все пак колко по-малък ще е той в сравнение с бензина ;) От опит знам , че бензиновия двигател се разработва по-бавно ( или поне тези на Тойота са такива - казвам го заради вече , след 30 000 км , падналия разход на Айгото при извънградско каране от 8/100 до сегашното 6/100 при скорост над 130 до към 150 км/ч

Абе дайте си мненията , аз ще извлека най-полезното

Благодаря ви предварително