иначе за бензина не съм оставал с кофти впечатление, докато за дизела наистина съм чувал оттук оттам по нещо, но и сравнено с други бензиностанции пак не усещам разлика.

топлата вода в Бургас винаги е била по-топла от тази в столицатаNixter написа:ами аз всъщност точно такова гориво сипвам - на черно от цистерна. И нали се сещате, че продавача един вид отговаря с главата си за качеството, така че мислете дали е качествено или не
Superchief,в мнението никъде не споменаваш ,че минаваш по 800 км. на ден.Ти единствено беше написал,че заради ниските температури си заредил по-скъпата нафта на омв,която ти дава по-висок разход.След като разбра,че цялото ти мнение е пълен хаос и няма логическа връзка между съседни изречения и след като разбра ,че равни други условия не означава равни условия,което се опитваше да ме убедиш и всички четящи тук,сега вместо като интелигентен човек да замълчиш ,след като си пуснал самоизключващо се,крайно несвързано мнение,ти продължаваш да пишеш работи,които не са тематично насочени.Аз съвети не давам,изказвам становище,а дали са елементарни,можеш да прочетеш първо собствения си логически несвързан пост,и след това раздавай оценки,ако имаш тази наглост.Вероятно никой не отрича,че през зимата разходът е по-висок отколкото през лятото,но по-важното е ,че при по-студени зимни дни разходът е още по-висок.Superchief написа:Ограничените ти представи LEXUS явно не ти позволяват да допуснеш факта че през зимата можеш да направиш 800 - 900 км. /на ден/ в Бг и да използваш и двата вида нафта. laugh.gifLEXUS написа: А това,че вече имаш над 50000км.,не дава основание да констатираш,че можеш да оцениш "този факт",както ти се изразяваш в последното си мнение,защото този факт може да го оцениш ,ако караш с 2-те нафти при равни условия,а не като зареждаш едната само ,когато температурите са по-ниски!Тук тези 50000км. нищо не "казват".
Аз го правя по 2-3 пъти на месец.. работата ми го налага. Така, че елементарните си съвети публикувай в някой друг по-подходящ форум за тази цел - например bg-mama laugh.gif , защото тук всеки един от участниците знае добре факта, че през зимата разхода е по-висок в сравнение с този през лятото.
Между другото една от причините за по-високият разход, която струва ми се, че не беше спомената по-горе са: ЗИМНИТЕ ГУМИ
ЗИМНИТЕ ГУМИ увеличават разхода между 0.3 - 0.5 л./100 км. при различните двигатели!
Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 5 госта