На кои бензиностанции зареждате?

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Публикувай отговор

На кои бензиностанции зареждате?

ОМВ
57
40%
Шел
16
11%
Лукойл
31
22%
Петрол
8
6%
Еко
20
14%
Дунев
0
Няма гласували
Други
8
6%
Mobil
1
1%

Общо гласове: 141

Аватар
newmiro

Мнение от newmiro » 04 Фев 2008 21:46

то всяка бензиностанция е вече така, всяка за себе си, така че това че са под едно мото няма голямо значение:)
иначе за бензина не съм оставал с кофти впечатление, докато за дизела наистина съм чувал оттук оттам по нещо, но и сравнено с други бензиностанции пак не усещам разлика. unsure.gif
stay up and keep shining!!

slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки tongue.gif

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 04 Фев 2008 21:48

ivobox написа:където и да попиташ за "Шел" ще те посаветват да я смениш.
абе и на мен така ми казваха, но от техния V-power съм много по-доволна, отколкото 95 и 98 на Лукойл. сега напълних един резервоар 95 от ЕКО засега всичко е ок

Аватар
ivobox
Обратна връзка:

Мнение от ivobox » 04 Фев 2008 23:07

най-добре е да си намериш някой с цистерна. като източи пича от нея и после долее вода+добавка го сипва в резервоарите на бензиностанциите.
нали се сещате кое гориво е по-доброто...
това на "черно" се оказва по "бяло" от това на колонката.
друг е въпроса че трудно се намира свестен цистернаджия, който да ти дава готина нафта или бенз.
всичко е пълна пародия и късмет на бензиностанциите дали ще се точи малко или много от цистерната.
като източат повечко и ти се дигне разхода си викаш.....ииии бахти сменям ги тия....
....да ама с кво ще ги смениш.....ако уцелиш е въпос на време да ти продадът поредната партида мизерия
Avensis D-4D, 2005, 116hp, TOYOTA
Yaris T Sport, 2003, 106hp, TOYOTA

Nixter

Мнение от Nixter » 04 Фев 2008 23:33

ами аз всъщност точно такова гориво сипвам - на черно от цистерна. И нали се сещате, че продавача един вид отговаря с главата си за качеството, така че мислете дали е качествено или не wink.gif
Toyota Avensis
T25 1,6 VVT-i
2007

Аватар
ivobox
Обратна връзка:

Мнение от ivobox » 05 Фев 2008 00:00

Nixter написа:ами аз всъщност точно такова гориво сипвам - на черно от цистерна. И нали се сещате, че продавача един вид отговаря с главата си за качеството, така че мислете дали е качествено или не wink.gif
топлата вода в Бургас винаги е била по-топла от тази в столицата wink.gif
Avensis D-4D, 2005, 116hp, TOYOTA
Yaris T Sport, 2003, 106hp, TOYOTA

Аватар
Toyota_DX

Мнение от Toyota_DX » 05 Фев 2008 20:59

Значи от утре минавам на ОМВ махам ги Шел unsure.gif
TOYOTA COROLLA EE80 1.3 12v

Аватар
LEXUS
Благодарил/а: 12 пъти
Получена  благодарност: 12 пъти

Мнение от LEXUS » 06 Фев 2008 23:09

Superchief написа:
LEXUS написа: А това,че вече имаш над 50000км.,не дава основание да констатираш,че можеш да оцениш "този факт",както ти се изразяваш в последното си мнение,защото този факт може да го оцениш ,ако караш с 2-те нафти при равни условия,а не като зареждаш едната само ,когато температурите са по-ниски!Тук тези 50000км. нищо не "казват".
Ограничените ти представи LEXUS явно не ти позволяват да допуснеш факта че през зимата можеш да направиш 800 - 900 км. /на ден/ в Бг и да използваш и двата вида нафта. laugh.gif
Аз го правя по 2-3 пъти на месец.. работата ми го налага. Така, че елементарните си съвети публикувай в някой друг по-подходящ форум за тази цел - например bg-mama laugh.gif , защото тук всеки един от участниците знае добре факта, че през зимата разхода е по-висок в сравнение с този през лятото.

Между другото една от причините за по-високият разход, която струва ми се, че не беше спомената по-горе са: ЗИМНИТЕ ГУМИ

ЗИМНИТЕ ГУМИ увеличават разхода между 0.3 - 0.5 л./100 км. при различните двигатели!
Superchief,в мнението никъде не споменаваш ,че минаваш по 800 км. на ден.Ти единствено беше написал,че заради ниските температури си заредил по-скъпата нафта на омв,която ти дава по-висок разход.След като разбра,че цялото ти мнение е пълен хаос и няма логическа връзка между съседни изречения и след като разбра ,че равни други условия не означава равни условия,което се опитваше да ме убедиш и всички четящи тук,сега вместо като интелигентен човек да замълчиш ,след като си пуснал самоизключващо се,крайно несвързано мнение,ти продължаваш да пишеш работи,които не са тематично насочени.Аз съвети не давам,изказвам становище,а дали са елементарни,можеш да прочетеш първо собствения си логически несвързан пост,и след това раздавай оценки,ако имаш тази наглост.Вероятно никой не отрича,че през зимата разходът е по-висок отколкото през лятото,но по-важното е ,че при по-студени зимни дни разходът е още по-висок.
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN

Аватар
newmiro

Мнение от newmiro » 07 Фев 2008 01:52

аз засега съм си доволен от Шел и си оставам при тях. още повече че днес заредих стария джип с шел в-пауър дизел и вървя доста по-добре от обикновения и звука се подобри, абе доволен съм, не знам защо навсякъде ги плюят.

slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки tongue.gif

jane_nik27

Мнение от jane_nik27 » 18 Мар 2008 15:03

Az pak zarejdam ot Opet ,ot OMV se otkazax stoto zabeliazax ce razhodat mi se vdiga , no sled 1 zarejdane doide 15 i napravo se izumix a inace e ne povece ot 8

Аватар
newmiro

Мнение от newmiro » 18 Мар 2008 19:42

след последното пътуване до софия съм много доволен от Shell V-power Racing smile.gif

Аватар
kristian

Мнение от kristian » 18 Мар 2008 21:06

newmiro написа:след последното пътуване до софия съм много доволен от Shell V-power Racing smile.gif
Почва да мисля че работиш там... biggrin.gif biggrin.gif
Много го хвалиш бе Миро.........
http://www.vbox7.com/play:124bedab
TOYOTA PICNIC 3S-FE
"TOYOTA" 807

Аватар
Vesko
ЗАВИНАГИ С НАС.....
Обратна връзка:

Мнение от Vesko » 18 Мар 2008 21:10

Az zarejdam naposledak samo na Shell. Samo tam otkrih che prodavat gotova razredena technost za chistachki, na vsichki ostanali benzinostancii prodavat koncentrati deto triabva da se chudish kak da im ucelush saotnoshenieto, osobeno kato ne znaesh kolko ti sabira kazancheto i kolko e palno v momenta biggrin.gif

A inache savsem subektivno kato se naloji vse pak da zaredia na OMV harchi poveche smile.gif

Аватар
newmiro

Мнение от newmiro » 19 Мар 2008 00:41

мне, не работя там:))
иначе аз от шел такива неща не купувам. много са скъпи, всякакви такива течности и други. в омв ги има по-евтини и то доста. най-много някоя чистачка да взема от шел(за стъклата на колата:))

Аватар
horeishio

Мнение от horeishio » 19 Мар 2008 23:59

Ако някой пътува от София за В.Търново, НЕ ЗАРЕЖДАЙТЕ ГАЗ НА "LUKoil", непосредствено след голямото спускане преди Севлиево.
Там заредих ГАЗ - 24 литра. Впоследствие колата започна да прекъсва wacko.gif , оборотите на празен ход бяха много нестабилни и започнах да се притеснявам. Но всичко си дойде на място. УСПЯХ да МИНА 82 км всичко на всичко и газта СВЪРШИ!!! С две думи, напълнили са ми ВЪЗДУУУУХ!!!
Сега си заредих на ПЕТРОЛ и нямам грижи :whistle:
Изображение
Toyota Carina E Wagon, GLI,4AFE,1.6,(99 Hp),1996
Toyota Avensis Wagon III,2ZR-FAE,1.8 (147 Hp), 2009
Toyota Sequoia Platinum 2014
Благословен да бъде този, който няма какво да каже и въпреки това мълчи!

Аватар
alex_varna
Благодарил/а: 1 път

Мнение от alex_varna » 30 Сеп 2008 20:19

Някой да е зареждал дизел от ШЕЛ в гр. Варна до Зеленчуковата борса??? Какви са Ви впечатленията?? Става ли нафтата от там или е същия боклук като едно време :whistle:
TOYOTA AVENSIS 2012 г., 2.0 D4D 124 КС
TOYOTA YARIS, 2004 г. 1000 куб., vvti
PEUGEOT 407, 2006г., 2000 куб., HDI

Ex:
TOYOTA AVENSIS , 1999 г. 2000 куб. TD

Публикувай отговор