Toyota Auris или Nissan Tiida
Toyota Auris или Nissan Tiida
Здравейте, колебая се между тези две колички, коя да си купя, в случая става дума за двигател 1,6. Това ще ми е първата кола
, но се колебая. 10x [/i]

- LEXUS
- Благодарил/а: 12 пъти
- Получена благодарност: 12 пъти
По принцип жените ги съветвам за покупка на по-малки коли,защото колкото по-малка е колата,толкова по-малка е възможността да я ожулят от всички ръбове и по-малко ще са неприятностите на другите шофьори по паркингите.
Но ако си решила да е от този клас,ако си под 50 години,вземи Аурис,ако си над 50,вземи Тилда. biggrin.gif

TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN
-
- Получена благодарност: 1 път
Няма хетчбек, защото има Аурис. biggrin.gifjamie написа:Слухове Скот, слухове.
Пък и както знаем последната платформа Корола няма хечбек като тип изобщо.
Мисля, че са на една платформа, дори на 'едно шаси' да го наречем. Само за Щатите ще го поопънат за тяхната Корола, но почти като всички работи (без цените) нещата в Америката са по-големи.
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
10х за отговорите, знам че Королата е по-добрият избор, но незнам дали ще мога да я карам, под 50 съм
млад шофьор, сигурно се свиква, отделно че колата ще стане и семейна, Тийдата ми се струваше подходяща, заради широкият интериор, по-ниската цена и разбира се защото е японска, но коя от двете е по-здрава, Нисан или Тойота, всеки казва Тийда е дърво. За Ауриса е ясно.
в момента сме на фаза оглеждане без пробване, сигурно като мине към пробването и обикалянето на салоните ще направим и правилният избор
10х за отговорите, знам че Королата е по-добрият избор, но незнам дали ще мога да я карам, под 50 съм

в момента сме на фаза оглеждане без пробване, сигурно като мине към пробването и обикалянето на салоните ще направим и правилният избор
- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
jamie - незнам дали королата моята и ауриса са на една база, но определено аурис вози по-меко и по-стабилно от моята
Говоря за единтични корола 1.4 D4D - моята с Аурис 1.4 d4D.... Ако са еднакви както казваш няма да има толкова усезаема разлика в поведение и возия според мен. Може да е базирана на старата Корола, но определено е доразвита и то в много позитивен начин като цяло
Или е така или моята на 50хил.км. е за смяна на окачването.....
laugh.gif
И за да не съм изцяло офф - за колежката - щом искаш нещо японско и качествено, със сигурност мога да ти кажа, че не търсиш Нисан..... Много съм разочарован от последните 5 години поне от Нисаните.... нищо общо с предишната здравина и качество, още повече, че този съюз с Рено надали е дал + за Нисан, по-скоро рената станаха по-добри, но като цяло нито Наварата, нито Патфайндера са нещо невероятно .... Даже са много зле в много отношения.....Карал съм ги и двете, видях им кирливите ризи, затова казвам, че не съм очарован ами точн обратното! Ауриса може да изглежда по-малък, но в действителност е супер разположен и дори на мен ми е достатъчно широк (180см, 100кг+ съм )
biggrin.gif

Или е така или моята на 50хил.км. е за смяна на окачването.....

И за да не съм изцяло офф - за колежката - щом искаш нещо японско и качествено, със сигурност мога да ти кажа, че не търсиш Нисан..... Много съм разочарован от последните 5 години поне от Нисаните.... нищо общо с предишната здравина и качество, още повече, че този съюз с Рено надали е дал + за Нисан, по-скоро рената станаха по-добри, но като цяло нито Наварата, нито Патфайндера са нещо невероятно .... Даже са много зле в много отношения.....Карал съм ги и двете, видях им кирливите ризи, затова казвам, че не съм очарован ами точн обратното! Ауриса може да изглежда по-малък, но в действителност е супер разположен и дори на мен ми е достатъчно широк (180см, 100кг+ съм )

Супер си МЕРСИ ;)Me4oKyX написа:.....
И за да не съм изцяло офф - за колежката - щом искаш нещо японско и качествено, със сигурност мога да ти кажа, че не търсиш Нисан..... Много съм разочарован от последните 5 години поне от Нисаните.... нищо общо с предишната здравина и качество, още повече, че този съюз с Рено надали е дал + за Нисан, по-скоро рената станаха по-добри, но като цяло нито Наварата, нито Патфайндера са нещо невероятно .... Даже са много зле в много отношения.....Карал съм ги и двете, видях им кирливите ризи, затова казвам, че не съм очарован ами точн обратното! Ауриса може да изглежда по-малък, но в действителност е супер разположен и дори на мен ми е достатъчно широк (180см, 100кг+ съм )biggrin.gif