Здравейте,
от скоро карам този автомобил, производство края на 2000та година, демек от последните Т22 и смея да кажа, че съм доволен и то не малко. Вчера реших да разглобя едната задна врата, за да видя какви точно по размер са фабричните говорители, за да ги сменя, тъй като не съм особено доволен от тях. И какво да видя- занитени

Стана ми доста странно. Тези дни, когато имам време, ще махна пластмасата и на предните врати да видя дали и там са занитени. Някой дали е е сблъсквал с този проблем, ако е сменял аудио?! Ако да, как да ги разглобя. Съмнявам се по аудио-сервизите да имат машина за чупене на нитове. Наскоро се появи и още един проблем- предното стъкло. Нещо по механизма трака, стъклото не иска да слиза и да се качва както трябва. Все едно някакво жило се е откачило. Не го пипам, да не си остана със смъкнато стъкло и да не мога да го кача biggrin.gif Бях в един сервиз и ми казаха, че механизмът е капсулован и трябва нов, който хич не е евтин. В друг сервиз ми казаха, че жило се е откачило. Аз нямам време да отворя и да видя, ако някой има идея някаква какъв е маханизмът, да сподели. За нов ми искат 485лв.. В момента колата е на сервиз, за смяна на тампони и да й погледнат АБС-а, че светна на таблото онзи ден, да се надяваме, не е сериозно. Предварително много благодаря на всички отзовали се по темата!
Извинявам се, ако задавам глупави въпроси, просто отскоро имам колата и не съм имал време да се запозная детайлно с нея.