Как да направим шофирането удоволствие?!
Ето и как един рали пилот използва тази техника:
http://www.youtube.com/watch?v=vxkQmcDsulU
Помага за ротация на колата (т.е. oversteer за траектории с радиус по-малък от този, който само въртенето на волана би дал)
Нали знаете какво е oversteer/understeer
Има няколко определения:
1. Understeer - когато шофьора е уплашен, Oversteer - когато пътника е уплашен
2. Understeer когато удариш стената с предницата, Oversteer когато я удариш с задницата laugh.gif
http://www.youtube.com/watch?v=vxkQmcDsulU
Помага за ротация на колата (т.е. oversteer за траектории с радиус по-малък от този, който само въртенето на волана би дал)
Нали знаете какво е oversteer/understeer
Има няколко определения:
1. Understeer - когато шофьора е уплашен, Oversteer - когато пътника е уплашен
2. Understeer когато удариш стената с предницата, Oversteer когато я удариш с задницата laugh.gif
"Одни трусят, бросают вёсла, ложатся на дно баркаса, и их разбивает о скалы! А другие крепче берутся за весла, и гребут, гребут, навстречу ветру, наперекор буре гребут, и они побеждают стихию!" (с) "Повесть о настоящем человеке"
Май не! Или по-точно задочно чрез форума.Предполагам не си от гореописаните .........hyankov написа:Хъх, познаваме ли се?kristian написа:............Напоследъкк е мно-о-о-о-го модерно "бабаита" да е с качулка така че да вижда на не-повече от 30градуса в ляво и дясно. biggrin.gif biggrin.gif
Незнам защо но изпитвам невероятна злоба при вида на такива хора.Понякога се замислям ,че в крайна сметка повечето от тях нищо не са ми направили,но в крайна сметка това е първото и импулсивно което ме обзема от вида на такива кюлемета.

да, да, да не съм лудdesSs написа:ми ако не та е страх, ш`та повозя и ше видишnewmiro написа: много ми е чудно как я правиш тая магия. ти си първият човек, който чувам че кара така:)![]()

stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

hi
iskam da zadam edin vupros zashto se njakoi se namira da osere njakoia seriozna tema njakoi kolegi iavno razbirat poveche ot shofirane zashto ne vidim purvo kakvo shte ni kajat a puk koito iska prosto da si pishe sus njakoi ima si otdelen razdel za tova az pone iskam da vidja kakvo shte kajat hora sus opit koito naistina iavno razbirat za kakvo stava vypros a puk za jenite i kolite kakvo da kaja ,,MAIMUNA S GRANATA,,
AKINA SPEED STARS
е не е съвсем така (жени ще черпите:). пък и тя темата се поизчерпа малко или много.
stay up and keep shining!!

Re: hi
съжалявам, ще помоля да ми изтрият постовете, и ще гледам вече да не се обаждам където не ми е работаslona написа:iskam da zadam edin vupros zashto se njakoi se namira da osere njakoia seriozna tema njakoi kolegi iavno razbirat poveche ot shofirane zashto ne vidim purvo kakvo shte ni kajat a puk koito iska prosto da si pishe sus njakoi ima si otdelen razdel za tova az pone iskam da vidja kakvo shte kajat hora sus opit koito naistina iavno razbirat za kakvo stava vypros a puk za jenite i kolite kakvo da kaja ,,MAIMUNA S GRANATA,,
Слона, виждал съм жени които карат мноооого по-нахакано от нас. Но да не се бърка с 'безрасъдно'. Та искам да ти кажа че със сигурност има жени, много по-добри шофери и от мен и от теб laugh.gifdesSs написа:съжалявам, ще помоля да ми изтрият постовете, и ще гледам вече да не се обаждам където не ми е работаslona написа:iskam da zadam edin vupros zashto se njakoi se namira da osere njakoia seriozna tema njakoi kolegi iavno razbirat poveche ot shofirane zashto ne vidim purvo kakvo shte ni kajat a puk koito iska prosto da si pishe sus njakoi ima si otdelen razdel za tova az pone iskam da vidja kakvo shte kajat hora sus opit koito naistina iavno razbirat za kakvo stava vypros a puk za jenite i kolite kakvo da kaja ,,MAIMUNA S GRANATA,,
А колкото до темата, след като ти пейстнаха 1/2 учебник на тема състезания и няколко линка със съвети как аджеба да си седиш на седалката и да държиш геврека... е ако още имаш въпроси, ще те помоля от името на човечеството да слезеш от колата

Subaru Impreza III Hatchback (2009) - 2.0R MT, 150 hp
Toyota Avensis (2000) - 2.0 D-4D (личен рекорд - 4.1л/100км) - SOLD
Toyota Corolla LE (2000) - 1.8, 125 hp - SOLD
Toyota Avensis (2000) - 2.0 D-4D (личен рекорд - 4.1л/100км) - SOLD
Toyota Corolla LE (2000) - 1.8, 125 hp - SOLD
ima oshte dosta raboti za koito ne se spomenava vuv uchebnicite ti no njama znachenie prosto ne iskam da preotkrivam toplata voda za tova stava vypros i kakto kazah ima hora koito razbirat poveche ot drugi az lichno ne razbiram ot nishto no se opitvam da razberahyankov написа:Слона, виждал съм жени които карат мноооого по-нахакано от нас. Но да не се бърка с 'безрасъдно'. Та искам да ти кажа че със сигурност има жени, много по-добри шофери и от мен и от теб laugh.gifdesSs написа:съжалявам, ще помоля да ми изтрият постовете, и ще гледам вече да не се обаждам където не ми е работаslona написа:iskam da zadam edin vupros zashto se njakoi se namira da osere njakoia seriozna tema njakoi kolegi iavno razbirat poveche ot shofirane zashto ne vidim purvo kakvo shte ni kajat a puk koito iska prosto da si pishe sus njakoi ima si otdelen razdel za tova az pone iskam da vidja kakvo shte kajat hora sus opit koito naistina iavno razbirat za kakvo stava vypros a puk za jenite i kolite kakvo da kaja ,,MAIMUNA S GRANATA,,
А колкото до темата, след като ти пейстнаха 1/2 учебник на тема състезания и няколко линка със съвети как аджеба да си седиш на седалката и да държиш геврека... е ако още имаш въпроси, ще те помоля от името на човечеството да слезеш от колата

AKINA SPEED STARS