sskk87 написа:tq sondata neznam dali e razvalena ili prosto otka4ena no q ima sas sigornost!!!osven tva po tabloto ne mi sveti lampi4kata za servizen rejim!!!
tva koeto pitam e dali ako mana katalizatora 6te ima nujda ot lamda sonda 6tot kakto ve4e kazah tq mi stoi na nego!!
ina4e az proverih za lambda sonda v BOSH i mi kazaha 4e specialno za celika nqmat no imat ot onezi universalnite koito sa6to stavat i mi obeviha dosta evtina cena 112lv???????
ina4e za razhoda da vi kaja mi se struva dobar-gradsko bez nastapvane mi gori okolo 10-11(vse pak kolata e 2000kubika) ina4e na dalag pat o6te ne sum q zasi4al!!
abe ob6to vzeto use6tam 4e kolata ima vazmojnosti,no kato 4e li ne6to mi se struva "zapushena" i mn iskam da otkriq otkade idva tva spavane!!
ми аз не разбирам,ма правея напъни с размисли...:
та...ако сега сондата не ти работи--и играе ролята на тапа-не виждам причина да не може без нея,,,,
само не разбирам може ли електрониката да е безразлична към това-дали работи или не ламбдата...в други марки за далеч по малки нейзправности минава в сервизен,,,
какви са симптомите на колата когато ламбдата ти е нейзправна???в сервиза какво казаха??---защо те караха да я смениш,кат и така става и си ги има конете и разхода е нормален??