Неподозирана екстра
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
тая неподозирана екстра при мен нещо я е хванала липсата, нищо че ми я пише в оборудването. сутринта в 8 имаше скреж по цялата кола, задното стъкло се нагря и изчисти за няколко минути, а на страничните огледала не помръдна...чаках да видя как ще започне да се топи и да "пуши", ама тц...и така чак до 11 часа като се затопли времето
ходих в сервиза, гледаха ме "умно", търсиха дори и допълнително копче, пускаха да духа на предното стъкло, да не би пък оттам да се затоплят огледалата...
накрая решиха да ми запишат час за понеделник, да отворят огледалата и да видят кво се случва. такива ми ти работи 
п.п. оплаках се и че ми харчи 11/100, та ще ми направят и диагностика. обаче забравих да питам дали ше ми искат пари biggrin.gif

ходих в сервиза, гледаха ме "умно", търсиха дори и допълнително копче, пускаха да духа на предното стъкло, да не би пък оттам да се затоплят огледалата...

п.п. оплаках се и че ми харчи 11/100, та ще ми направят и диагностика. обаче забравих да питам дали ше ми искат пари biggrin.gif
много важен въпросdesSs написа:обаче забравих да питам дали ше ми искат пари biggrin.gif

stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

пипнах го естествено, и то не веднъж. чак толкоз малоумна не съмAel написа:Трябваше просто да го пипнеш (огледалото имам предвид) Ако е топло начи всичко е ОК. Иначе реотаните са вързани към копчето за задното стъкло...

мдааа не ми поискаха пари...ама екстрата при мен се оказа несъществуваща, нищо че съм си я платила
отговора от сервиза беше "Ъммм, разглобихме ти колата, инсталацията за отопляемите странични огледала е поставена, обаче самите огледала са обикновени"
та така, ся ше чакам да ми поръчат нови огледала, тоз път каквито трябва, и да ми ги сменят
п.п. всъщност, искам да благодаря на автора, щото и аз като него не си знам всичките екстри, и въобще нямаше да обърна внимание, че би трябвало да имам отопляеми странични огледала. надявам се поне еърбеците ми да са сложили, че ако ми потрябват ще се получи неловко при липсата им

п.п. всъщност, искам да благодаря на автора, щото и аз като него не си знам всичките екстри, и въобще нямаше да обърна внимание, че би трябвало да имам отопляеми странични огледала. надявам се поне еърбеците ми да са сложили, че ако ми потрябват ще се получи неловко при липсата им

DesSs а какво ти казаха за разхода. Нали щяха и диагностика да ти правят ?desSs написа:мдааа не ми поискаха пари...ама екстрата при мен се оказа несъществуваща, нищо че съм си я платилаотговора от сервиза беше "Ъммм, разглобихме ти колата, инсталацията за отопляемите странични огледала е поставена, обаче самите огледала са обикновени"
та така, ся ше чакам да ми поръчат нови огледала, тоз път каквито трябва, и да ми ги сменят
Toyota Corolla 1.6 VVT-i MMT
ами всичко било наред, сигурно било заради студовете. сега заредих един резервоар V-power, да видим дали не съм случила на кофти гориво, мисля да обиколя няколко бензиностанции за проба. пък може и аз да съм калпав шофьорpepa_k написа:DesSs а какво ти казаха за разхода. Нали щяха и диагностика да ти правят ?

бтв тия в сервиза са ми пукнали дясното огледало, сутринта го видях