Неподозирана екстра

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Публикувай отговор
Аватар
max-2
Благодарил/а: 42 пъти
Получена  благодарност: 110 пъти

Мнение от max-2 » 10 Яну 2008 13:53

Яаа, мойта каляска нямала, ама аз си го знам де, нищо, че е GLI, ама е от първите, без йел огледала biggrin.gif
Carina E 4AFE LB 1992

gunner
Обратна връзка:

Мнение от gunner » 10 Яну 2008 14:26

Виж ти! И на мойта и се затоплят страничните, като пусна нагревателя за задното стъкло.
Наистина неподозирана екстра.
CARINA E 7A-FE

Аватар
slowtraveler
Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
Благодарил/а: 334 пъти
Получена  благодарност: 364 пъти

Мнение от slowtraveler » 10 Яну 2008 20:01

dap написа:.............
да и се извиних за грешката ама кой да чете tongue.gif
OOPSSS - явно съм прескочил нея страница - извинявай wacko.gif
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008

Аватар
dap

Мнение от dap » 10 Яну 2008 23:40

slowtraveler написа:
dap написа:.............
да и се извиних за грешката ама кой да чете tongue.gif
OOPSSS - явно съм прескочил нея страница - извинявай wacko.gif
Няма проблем грешки сме, хора правим laugh.gif

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 11 Яну 2008 16:42

тая неподозирана екстра при мен нещо я е хванала липсата, нищо че ми я пише в оборудването. сутринта в 8 имаше скреж по цялата кола, задното стъкло се нагря и изчисти за няколко минути, а на страничните огледала не помръдна...чаках да видя как ще започне да се топи и да "пуши", ама тц...и така чак до 11 часа като се затопли времето wacko.gif
ходих в сервиза, гледаха ме "умно", търсиха дори и допълнително копче, пускаха да духа на предното стъкло, да не би пък оттам да се затоплят огледалата... rolleyes.gif накрая решиха да ми запишат час за понеделник, да отворят огледалата и да видят кво се случва. такива ми ти работи rolleyes.gif

п.п. оплаках се и че ми харчи 11/100, та ще ми направят и диагностика. обаче забравих да питам дали ше ми искат пари biggrin.gif

Аватар
newmiro

Мнение от newmiro » 11 Яну 2008 16:49

desSs написа:обаче забравих да питам дали ше ми искат пари biggrin.gif
много важен въпрос rolleyes.gif аз вече не го пропускам wink.gif макар че може да се възползват от гаранцията на автомобила.
stay up and keep shining!!

slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки tongue.gif

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 11 Яну 2008 17:00

newmiro написа:
много важен въпрос rolleyes.gif аз вече не го пропускам wink.gif макар че може да се възползват от гаранцията на автомобила.
еми той в гаранция, ама все пак не всичко се покрива от нея...като ида на място ще питам smile.gif

Аватар
Ael
Получена  благодарност: 4 пъти
Обратна връзка:

Мнение от Ael » 12 Яну 2008 19:17

Трябваше просто да го пипнеш (огледалото имам предвид) Ако е топло начи всичко е ОК. Иначе реотаните са вързани към копчето за задното стъкло...

Аватар
kristian

Мнение от kristian » 12 Яну 2008 20:46

gunner написа:Виж ти! И на мойта и се затоплят страничните, като пусна нагревателя за задното стъкло.
Наистина неподозирана екстра.
Ей,толкова масово ползотворна тема май не е имало!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Един по един взехме да откриваме нови неща по-колите.
http://www.vbox7.com/play:124bedab
TOYOTA PICNIC 3S-FE
"TOYOTA" 807

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 12 Яну 2008 23:53

Ael написа:Трябваше просто да го пипнеш (огледалото имам предвид) Ако е топло начи всичко е ОК. Иначе реотаните са вързани към копчето за задното стъкло...
пипнах го естествено, и то не веднъж. чак толкоз малоумна не съм smile.gif а и скрежта би трябвало да стане на капки ако се затопляха, както на задното, нъл` тъй smile.gif

Аватар
lpcrooks

Мнение от lpcrooks » 14 Яну 2008 12:34

Не би трябвало да ти искат пари за нито 1 от 2-те неща, защото засягат гаранцията wink.gif

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 14 Яну 2008 19:50

мдааа не ми поискаха пари...ама екстрата при мен се оказа несъществуваща, нищо че съм си я платила rolleyes.gif отговора от сервиза беше "Ъммм, разглобихме ти колата, инсталацията за отопляемите странични огледала е поставена, обаче самите огледала са обикновени" wacko.gif та така, ся ше чакам да ми поръчат нови огледала, тоз път каквито трябва, и да ми ги сменят

п.п. всъщност, искам да благодаря на автора, щото и аз като него не си знам всичките екстри, и въобще нямаше да обърна внимание, че би трябвало да имам отопляеми странични огледала. надявам се поне еърбеците ми да са сложили, че ако ми потрябват ще се получи неловко при липсата им stretcher.gif

pol
Автомобил: Тойота Версо
Обратна връзка:

Мнение от pol » 15 Яну 2008 07:45

:whistle: wink.gif
Toyota Verso

Аватар
pepa_k

Мнение от pepa_k » 15 Яну 2008 15:38

desSs написа:мдааа не ми поискаха пари...ама екстрата при мен се оказа несъществуваща, нищо че съм си я платила rolleyes.gif отговора от сервиза беше "Ъммм, разглобихме ти колата, инсталацията за отопляемите странични огледала е поставена, обаче самите огледала са обикновени" wacko.gif та така, ся ше чакам да ми поръчат нови огледала, тоз път каквито трябва, и да ми ги сменят

п.п. всъщност, искам да благодаря на автора, щото и аз като него не си знам всичките екстри, и въобще нямаше да обърна внимание, че би трябвало да имам отопляеми странични огледала. надявам се поне еърбеците ми да са сложили, че ако ми потрябват ще се получи неловко при липсата им stretcher.gif
DesSs а какво ти казаха за разхода. Нали щяха и диагностика да ти правят ?
Toyota Corolla 1.6 VVT-i MMT

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 15 Яну 2008 21:11

pepa_k написа:DesSs а какво ти казаха за разхода. Нали щяха и диагностика да ти правят ?
ами всичко било наред, сигурно било заради студовете. сега заредих един резервоар V-power, да видим дали не съм случила на кофти гориво, мисля да обиколя няколко бензиностанции за проба. пък може и аз да съм калпав шофьор rolleyes.gif

бтв тия в сервиза са ми пукнали дясното огледало, сутринта го видях wacko.gif баси писна ми mad.gif

Публикувай отговор