nov написа:
Де де чета тия мнения вашите и не вервам на ушите си, първо за ръждата, аиде кажи ми дали Тойота или Хонда от тия години не гният?
Вярно е по-млако гният но гният, а това че кадет-а вози твърдо вярно е една Корола от съшите години по меко ли вози?А сивик или по точно Кончертото по меко ли возят?Вярно е пластмасите са на много виоско ниво и не дрънчат така както при Опел.А викатае Астра G не се е произвела в 100 хил . броя до момента на теста,а ? Е па може да де знам!И още "моята " статистика била с две коли явно пак не сме на ясно статистиката не е моя а на Ауто Билд а те работят заедно с тюв.
Ститистиката съдържа до момента около 30 автомобила който са моасово производство сега наясно ли сме??Опел били с омаслени мотори,а я ела да ти покажа моя дето го продадох да видиш има ли масло?Аааааааааааааааа ма не неможе да бъде , как така всички Опели са омаслени и са боклуци! Не съм фен на Опел не ги защитавам пак казвам фен съм на всичко що е японско но да се говори ей така малко е тъпо.Хахахахахаха а тва за Калибра пък най ме изкефи.Та така пичове пиите от мене по една ракия за здраве, и мислете каквото искате исках мнения за Авенсис но явно спора се измести в друга насока.Благодаря Ви все пак за мненията не бяха много ценни но пък разбрах нещо от света на Опел което не е малко

Абе нов,кажи ми като нищо не разбираш от коли и техните качества защо продължаваш да се навиваш и да ставаш некоординиран и лековат в очите на другите.Това не е като да дъвчеш дъвка.
Повтарям ти чети и тогава говори.Ти не правиш разлика межди ТЮВ и Авто-Билд и пак говориш.Авто билд използват данните на Тюв в своята класация за надеждност,ЧАСТ от тази класация са и 100000км. тестове ,които правят.И престани да повтаряш единичните си случаи с 2 опела,казах ти дори да са здрави,това не значи ,че останалите милиони опели са здрави.За да се разбере това се гледа статистиката на ТЮВ,където са проверени хиляди бройки,а не една или две.Айде престани да упорстваш като необразован комунист,то те всички комунисти са необразовани,но това е друг въпрос.
1.) За ръждата-Опел ръждясва уникално много.Много коли ръждясват тук-там,но при Опел не се търси ръжда,а се търси купе.
2.)Която и Корола да си избереш,освен спортните или тривратките G6,вози по-комфортно от Кадет.Кадет е с най-твърдата возия в класа си.Корола от тия години вози в пъти по-меко и комфортно от Кадет.Това го казвам със 100% .
3.) Опел са с омаслени мотори ,за ТВОЯ не знам,но единичен случай не значи състояние на модела като цяло.Пак ти казвам тези неща не се гледат от 2 коли и престани да повтаряш мойте 2 опела,твоите два опела аз не отричам ,че НЕ са омаслени,но те не потвърждават състоянието на дригите милиони Опели.
4.) Опел Астра G къде точно е казано,че не е произведена в 100000 броя? Какви ги говориш несвързани.Не го казвам да те обидя,но си говориш от ден до пладне работи,които нямат връзка с основния контекст.
5.)Твоята статистика не е никаква статистика ,ти обясних, защото е с 2 коли,това е твоят личен опит с 2 коли ,нищо повече и не може да бъде меродавно по принцип за Опел или за модела Кадет и т.н..,разбра ли ме?Стига си писал емоционални,а не смислени неща.