diver написа:dap написа:не знам какво значи да имаш 30 коли!!! според мен много дълго не си намерил твоята марка кола.на колко години си ако не е тайна, щото ако си на 30 или под 30 да кажем че имаш коли от 18 годишен това какво прави по колко коли на година(2.5) е тогава какво може да разбереш за една кола за 4-5 месеца особенно ако е минала през 10-на собственици.да не забравяме че всичко е и на късмет. със здраве biggrin.gif
На 43 колега, като средно минавам 70-80000на година. Последните години минавам над 100000 на година, та за 6 месеца, вярвай ми може да се разбере много за един автомобил. На омегата помня, че правех окачване всеки месец, на калибрата за 70000км имам 2 глави една косуърд, една колбеншмид, последно си произведох дупки в буталата. На кадета не помня колко пъти е правена глава, последно е със спукан блок. Така и ще изгние. На всички опели дет са ми минали през ръцете течеше масло от гарнитурата на капака на главата, от там и почна "спора". Не ме разбирай погрешно. Не съм фанатик на тема тойота. Даже в момента нямам тойота, но от сичко дет ми е минало през ръцете, съм имал 2 тойоти, 1 субару и 1 БМВ по които не съм правил нищо!
Извинявай ама ти тия Опел-и дето само гарнитури на глави правиш и тем подобни да не са сглобявани в некоя морга, айде да нсе заяждам мой човек я виж къде е тойота Авенсис във Ауто Билд И после хубаво се загледаи къде е Вектра C в това списъче?????
Яд ме е че немам скенер иначе веднага ти го качвам това списъче че дори и БМВ 7-ма серия е зад него(Вектрата)
Така сега ще кажеш ми кат те кефи Опел що не си караш Опелите, ами исках да сменя марката млако пък и несъмнено японеца си е японец макар че напоследък само маздите се представят достойно като Японци но кат и да е.
Исках да кажа че Опел въобще не са такива боклуци за каквито си мислиш или всъщност мисли си фото искаш това е твой избор.
Асамо да вмъкна еъ така между другото че Астра Г я сравняват с Тойота Корола по надеждност?!?!?!?!?!?!?!?!Да поясня Королата има 4 звезди и половина по надеждност според Билд-а а Опела е с 4етири?!?!
За Омегата казах че съм карал малко около година за тази година колата се оказа железна нищо не съм пипал 2.0 136 коня мотор перфектен, не пипа грам масло идеална работа равномерно разпределение на тягата във всички обороти.Тежка кола проблемите с окачването поне аз не съм гио имал за който ти споменаваш а трябва да ти кажа че където съм ходил с Омегата ти там Тойотата нема да си я вкараш никога.
Не съм некъв защитник на Опел но фразите че ръждясвали че били боклуци че тем подобни вече се поизтъркаха малко.
А пък Кадета ни теч от капаци ни от гарнитури ЖЕЛЕЗНА кола но остаря вече за съжаление пък за окачване да не говориме
И с риск да стана многословен имам приятел който кара Примера края на 96 че той за едно лято смени почти всичко каквото се сетиш то не беха гарнитури, карета, отодолу беше абати гнилоча а все пак е почти 97-ма и той се отказа от Нисан като марка малко тъпо, аз го ориентирах и си взе една корола!
Искам да кажа че мноо зависи и на какви коли ще попаднеш.
Апък Калибрата неам думи хем дизайн хем вървеж, а товяа с главите ами каято и кола да прегрееш все ще сменяш тези работи!
Айде със здраве