KANUUUUUUUUU
- LordDigital
- СупраДжия
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Re: KANUUUUUUUUU
Onova v zakritiq parking beshe po-qko!
Mnogo me kefi zvuka ot STI-kata.

Mnogo me kefi zvuka ot STI-kata.

2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
- racing_fan
Лелее като ви гледам с тия Субита.... ама те направо при вас са като съвсем обикновена кола май, а тука искат 100 бона за нова. Ох леле, ако ми падне една такава Импреза ще я побъркам. biggrin.gif
Тая година съм решил да ходя на студентска бригада в САЩ. Я кажете вие къде точно живеете, да знам има ли шанс да се видим. Аз не съм решил още къде да ходя, мисля си за Калифорния. Яяя така и така има доста живеещи в САЩ тука, да питам, къде според вас е най-добре да отида да бачкам лятото на бригадата, целта ми е да изкарам некой лев, не да изхарча всичко още там.
Тая година съм решил да ходя на студентска бригада в САЩ. Я кажете вие къде точно живеете, да знам има ли шанс да се видим. Аз не съм решил още къде да ходя, мисля си за Калифорния. Яяя така и така има доста живеещи в САЩ тука, да питам, къде според вас е най-добре да отида да бачкам лятото на бригадата, целта ми е да изкарам некой лев, не да изхарча всичко още там.
"целта ми е да изкарам некой лев, не да изхарча всичко още там"
Az se seshtam za Aliaska. Hem davat povechko pari tam, hem maj nqma mnogo kyde da gi harchish
P.S. Malko sthe smyrdish na riba ama..... biggrin.gif
Az se seshtam za Aliaska. Hem davat povechko pari tam, hem maj nqma mnogo kyde da gi harchish

P.S. Malko sthe smyrdish na riba ama..... biggrin.gif
"Одни трусят, бросают вёсла, ложатся на дно баркаса, и их разбивает о скалы! А другие крепче берутся за весла, и гребут, гребут, навстречу ветру, наперекор буре гребут, и они побеждают стихию!" (с) "Повесть о настоящем человеке"
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Ti spored men trqbva da poburzash, 4e pove4eto hora oshte predi nova godina znaqt na kude shte hodqt.racing_fan написа: Тая година съм решил да ходя на студентска бригада в САЩ. Я кажете вие къде точно живеете, да знам има ли шанс да се видим. Аз не съм решил още къде да ходя, мисля си за Калифорния. Яяя така и така има доста живеещи в САЩ тука, да питам, къде според вас е най-добре да отида да бачкам лятото на бригадата, целта ми е да изкарам некой лев, не да изхарча всичко още там.
Nai-dobri pari shte izkarash na rabota kudeto davat bakshishi - servitior, taxi, valet(parkirvane na koli). Ako si dobre s anglijskiq shte e izkarash pove4eko, otkolkoto ako ne si.
Principno kudeto e visoko zaplashtaneto sa visoki i kvartirite. Moje bi v Kalifornia naistina se izkarvat dobri pari jato se zamislq.
p.s.
Sorry za off topic-a.

2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
По темата - STi-ката ми е мечтаJapanese_fever написа:Ti spored men trqbva da poburzash, 4e pove4eto hora oshte predi nova godina znaqt na kude shte hodqt.racing_fan написа: Тая година съм решил да ходя на студентска бригада в САЩ. Я кажете вие къде точно живеете, да знам има ли шанс да се видим. Аз не съм решил още къде да ходя, мисля си за Калифорния. Яяя така и така има доста живеещи в САЩ тука, да питам, къде според вас е най-добре да отида да бачкам лятото на бригадата, целта ми е да изкарам некой лев, не да изхарча всичко още там.
Nai-dobri pari shte izkarash na rabota kudeto davat bakshishi - servitior, taxi, valet(parkirvane na koli). Ako si dobre s anglijskiq shte e izkarash pove4eko, otkolkoto ako ne si.
Principno kudeto e visoko zaplashtaneto sa visoki i kvartirite. Moje bi v Kalifornia naistina se izkarvat dobri pari jato se zamislq.
p.s.
Sorry za off topic-a.

По другата тема - в Кали трудно ще спестиш пари. Изкушенията са прекалено много, а и живота тук е много скъп. Както каза колегата - Аляска laugh.gif
Subaru Impreza III Hatchback (2009) - 2.0R MT, 150 hp
Toyota Avensis (2000) - 2.0 D-4D (личен рекорд - 4.1л/100км) - SOLD
Toyota Corolla LE (2000) - 1.8, 125 hp - SOLD
- racing_fan
Отказах се от Аляска, много забутано и скучно, искам да видя поне малко свят, коли, хора и тн. Иначе съм чувал, че климата е готин, ама няма нищо, голяма скука е, затова се и спестяват най-много пари. Братовчед ми е бил по-миналата година в Калифорния в хотел Мириад и е бачкал няколко работи, взимал е яко пари ама нещо сгафил с няква мадама, видели го на камерите и го уволнили.
- LordDigital
- СупраДжия
Za Pari - Washington DC ,spasitel. Sha spestis dostatycno za da ides da vidis NY koeto e na blizo ,i da se vyrnes sys nekoi kint vyv BG.racing_fan написа:Отказах се от Аляска, много забутано и скучно, искам да видя поне малко свят, коли, хора и тн. Иначе съм чувал, че климата е готин, ама няма нищо, голяма скука е, затова се и спестяват най-много пари. Братовчед ми е бил по-миналата година в Калифорния в хотел Мириад и е бачкал няколко работи, взимал е яко пари ама нещо сгафил с няква мадама, видели го на камерите и го уволнили.
Okolo CHicago ofertite sa obiknovenno gadni ,i osven tova sha harcis qko kinti stoto opredeleno ima mnogo poveche kakvo da se prai ot DC

- racing_fan
- LordDigital
- СупраДжия
Valet togava Atlantic city ,no poneze davat Baksisi mnoooo trudno e da se uredisracing_fan написа:Не ставам за спасител, не ме бива в плуването. Виж за valet biggrin.gif biggrin.gif
Izpita po pluvane e hiper elementaren ,znam za hora koito sa go vzeli deto pocti ne mogat da pluvat - ne mu misli tva nema da e problem. Za povece info pishi na Celica ot foruma tuka tq e bila spasitelka 2 leta vyv DC.

Хахахахаха, накрая да не стане обаче удавника да спасява спасистеля laugh.gifLordDigital написа:Valet togava Atlantic city ,no poneze davat Baksisi mnoooo trudno e da se uredisracing_fan написа:Не ставам за спасител, не ме бива в плуването. Виж за valet biggrin.gif biggrin.gif
Izpita po pluvane e hiper elementaren ,znam za hora koito sa go vzeli deto pocti ne mogat da pluvat - ne mu misli tva nema da e problem. Za povece info pishi na Celica ot foruma tuka tq e bila spasitelka 2 leta vyv DC.
Subaru Impreza III Hatchback (2009) - 2.0R MT, 150 hp
- LordDigital
- СупраДжия
Ами то е ставало ,по-скоро спасителя не може да спаси удавника и ... удавника си са удавя. Резултата е ,спасителя наМъмрен и преместен на друг басейнhyankov написа:Хахахахаха, накрая да не стане обаче удавника да спасява спасистеля laugh.gifLordDigital написа:Valet togava Atlantic city ,no poneze davat Baksisi mnoooo trudno e da se uredisracing_fan написа:Не ставам за спасител, не ме бива в плуването. Виж за valet biggrin.gif biggrin.gif

- racing_fan