KANUUUUUUUUU
BD: "Станаха нещо доста Миати-те напоследък"
- LordDigital
- СупраДжия
LordDigital
V35GTR
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Re: KANUUUUUUUUU
Мнение от Japanese_fever » 02 Яну 2008 20:57

Mnogo me kefi zvuka ot STI-kata.

България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
Japanese_fever
- racing_fan
Мнение от racing_fan » 02 Яну 2008 22:11
Тая година съм решил да ходя на студентска бригада в САЩ. Я кажете вие къде точно живеете, да знам има ли шанс да се видим. Аз не съм решил още къде да ходя, мисля си за Калифорния. Яяя така и така има доста живеещи в САЩ тука, да питам, къде според вас е най-добре да отида да бачкам лятото на бригадата, целта ми е да изкарам некой лев, не да изхарча всичко още там.
racing_fan
Мнение от lz2lps » 02 Яну 2008 23:29
Az se seshtam za Aliaska. Hem davat povechko pari tam, hem maj nqma mnogo kyde da gi harchish

P.S. Malko sthe smyrdish na riba ama..... biggrin.gif
lz2lps
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Мнение от Japanese_fever » 03 Яну 2008 00:47
Ti spored men trqbva da poburzash, 4e pove4eto hora oshte predi nova godina znaqt na kude shte hodqt.racing_fan написа: Тая година съм решил да ходя на студентска бригада в САЩ. Я кажете вие къде точно живеете, да знам има ли шанс да се видим. Аз не съм решил още къде да ходя, мисля си за Калифорния. Яяя така и така има доста живеещи в САЩ тука, да питам, къде според вас е най-добре да отида да бачкам лятото на бригадата, целта ми е да изкарам некой лев, не да изхарча всичко още там.
Nai-dobri pari shte izkarash na rabota kudeto davat bakshishi - servitior, taxi, valet(parkirvane na koli). Ako si dobre s anglijskiq shte e izkarash pove4eko, otkolkoto ako ne si.
Principno kudeto e visoko zaplashtaneto sa visoki i kvartirite. Moje bi v Kalifornia naistina se izkarvat dobri pari jato se zamislq.
p.s.
Sorry za off topic-a.

България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
Japanese_fever
Мнение от hyankov » 03 Яну 2008 01:00
По темата - STi-ката ми е мечтаJapanese_fever написа:Ti spored men trqbva da poburzash, 4e pove4eto hora oshte predi nova godina znaqt na kude shte hodqt.racing_fan написа: Тая година съм решил да ходя на студентска бригада в САЩ. Я кажете вие къде точно живеете, да знам има ли шанс да се видим. Аз не съм решил още къде да ходя, мисля си за Калифорния. Яяя така и така има доста живеещи в САЩ тука, да питам, къде според вас е най-добре да отида да бачкам лятото на бригадата, целта ми е да изкарам некой лев, не да изхарча всичко още там.
Nai-dobri pari shte izkarash na rabota kudeto davat bakshishi - servitior, taxi, valet(parkirvane na koli). Ako si dobre s anglijskiq shte e izkarash pove4eko, otkolkoto ako ne si.
Principno kudeto e visoko zaplashtaneto sa visoki i kvartirite. Moje bi v Kalifornia naistina se izkarvat dobri pari jato se zamislq.
p.s.
Sorry za off topic-a.

По другата тема - в Кали трудно ще спестиш пари. Изкушенията са прекалено много, а и живота тук е много скъп. Както каза колегата - Аляска laugh.gif
Toyota Avensis (2000) - 2.0 D-4D (личен рекорд - 4.1л/100км) - SOLD
Toyota Corolla LE (2000) - 1.8, 125 hp - SOLD
hyankov
- racing_fan
Мнение от racing_fan » 03 Яну 2008 01:43
racing_fan
- LordDigital
- СупраДжия
Мнение от LordDigital » 03 Яну 2008 02:10
Za Pari - Washington DC ,spasitel. Sha spestis dostatycno za da ides da vidis NY koeto e na blizo ,i da se vyrnes sys nekoi kint vyv BG.racing_fan написа:Отказах се от Аляска, много забутано и скучно, искам да видя поне малко свят, коли, хора и тн. Иначе съм чувал, че климата е готин, ама няма нищо, голяма скука е, затова се и спестяват най-много пари. Братовчед ми е бил по-миналата година в Калифорния в хотел Мириад и е бачкал няколко работи, взимал е яко пари ама нещо сгафил с няква мадама, видели го на камерите и го уволнили.
Okolo CHicago ofertite sa obiknovenno gadni ,i osven tova sha harcis qko kinti stoto opredeleno ima mnogo poveche kakvo da se prai ot DC

LordDigital
- racing_fan
Мнение от racing_fan » 03 Яну 2008 02:14
racing_fan
- LordDigital
- СупраДжия
Мнение от LordDigital » 03 Яну 2008 02:25
Valet togava Atlantic city ,no poneze davat Baksisi mnoooo trudno e da se uredisracing_fan написа:Не ставам за спасител, не ме бива в плуването. Виж за valet biggrin.gif biggrin.gif
Izpita po pluvane e hiper elementaren ,znam za hora koito sa go vzeli deto pocti ne mogat da pluvat - ne mu misli tva nema da e problem. Za povece info pishi na Celica ot foruma tuka tq e bila spasitelka 2 leta vyv DC.

LordDigital
Мнение от hyankov » 03 Яну 2008 02:27
Хахахахаха, накрая да не стане обаче удавника да спасява спасистеля laugh.gifLordDigital написа:Valet togava Atlantic city ,no poneze davat Baksisi mnoooo trudno e da se uredisracing_fan написа:Не ставам за спасител, не ме бива в плуването. Виж за valet biggrin.gif biggrin.gif
Izpita po pluvane e hiper elementaren ,znam za hora koito sa go vzeli deto pocti ne mogat da pluvat - ne mu misli tva nema da e problem. Za povece info pishi na Celica ot foruma tuka tq e bila spasitelka 2 leta vyv DC.
Toyota Avensis (2000) - 2.0 D-4D (личен рекорд - 4.1л/100км) - SOLD
Toyota Corolla LE (2000) - 1.8, 125 hp - SOLD
hyankov
- LordDigital
- СупраДжия
Мнение от LordDigital » 03 Яну 2008 02:30
Ами то е ставало ,по-скоро спасителя не може да спаси удавника и ... удавника си са удавя. Резултата е ,спасителя наМъмрен и преместен на друг басейнhyankov написа:Хахахахаха, накрая да не стане обаче удавника да спасява спасистеля laugh.gifLordDigital написа:Valet togava Atlantic city ,no poneze davat Baksisi mnoooo trudno e da se uredisracing_fan написа:Не ставам за спасител, не ме бива в плуването. Виж за valet biggrin.gif biggrin.gif

LordDigital
- racing_fan
Мнение от racing_fan » 03 Яну 2008 02:39
racing_fan
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru