-
Akima
- Автомобил: Altezza
- Благодарил/а: 119 пъти
- Получена благодарност: 203 пъти
Мнение
от Akima » 09 Сеп 2025 12:00
Търсете си ключ 89785-05020.
Всеки селски ключар във вашия бундеслендър ще може да ви направи 1-2-3-4 ключа - все пак това е над 20 годишно просто шаси.
Задължително ще ви поискат всички документи, за да удостоверят собственост.
Тържеството на разума се състои в това да живееш в мир с тези,които нямат разум.

Непрочетените книги умеят да си отмъщават.
Особено добре това се отдава на "Наказателен кодекс" и "Ръководство за употреба на верижен трион".
Akima
-
chervenochi
- Автомобил: Toyota yaris p1
- Получена благодарност: 3 пъти
Мнение
от chervenochi » 26 Сеп 2025 20:34
Много се извинявам за закъснелия отговор но ден след като писък за помощ от полицията ми се обадиха че са намерили ключ на Тойота и си направиха термин да проверят дали е моя и Слава Богу се оказа моя . Иначе трима майстори идваха и направиха ключ който отключва вратите и багажника но трудно се въртеше в стартера . И не мажеха да се справят с имобилайзъра или поне така ми казваха за което ми предложиха да го свалят и да го преработят за да мога да запаля . Но за мое щастие това ми го казаха в събота следобед а в неделя работят само ресторанти кафета и др. такива всичко друго е затворено . След като си получих ключа от полицията и отидох при ключаря да ми направи дубликат се оказа че проблема е бил в формата на ключа . На оригиналния от едната страна по дължината му има 2 различни по дебелина линии а от другата 1 която е в форма като стъпало което в средата на ключа се образува един вид канал .
С голямо закъснение казвам голямо БЛАГОДАРЯ на колегата Akima за бързия отговор.
има ли желание има и начин ,няма ли желание има оправдание
chervenochi
-
sivik90
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 2 пъти
Мнение
от sivik90 » 06 Окт 2025 17:04
Здравейте колеги,дали ще мога да обуча ключ от друга toyota 20/на части/,на моята като втори ключ?Става дума за toyota prius 20 - 2007 година. Ще успея ли да го изтрия през процедурата за обучаване,или ще се наложи го трие специалист?И тогава да го обучавам като втори. Искам да купя втора употреба японски ключ,не китайски. Благодаря!
sivik90
-
TATI
- Благодарил/а: 25 пъти
- Получена благодарност: 193 пъти
-
Обратна връзка:
Мнение
от TATI » 06 Окт 2025 19:00
Всичко това зависи само от теб и способностите ти.
Ние няма как да знаем дали ще можеш, или не.
Прочетете правилата на форума!
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic
TATI
-
BOz
- Благодарил/а: 8 пъти
- Получена благодарност: 236 пъти
Мнение
от BOz » 06 Окт 2025 19:29