Ами за сега нямам много впечатления, щото я взехме в петък вечер и само вчера я карах, но съм приятно изненадан от колицата. Има си една камара глезотийки, които се харесват основно на жена ми, а и тя е за нея колата. Просторна кола е вътре. Малко твърда возия има в сравнение с тойотата. Направи ми впечатление, че е доста копирано от тойота. Та след някой и друг ден ще изкажа още впечатления.bbyte написа:М/у другото гледам че караш Cee'd - какво ти е мнението за тази кола? Защото преди да си купя ауриса това беше една от алтернативите за които си мислех.
Мерене на гориво в Аурис
- TATI
- Благодарил/а: 22 пъти
- Получена благодарност: 163 пъти
- Обратна връзка:
Прочетете правилата на форума!
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic
- LEXUS
- Благодарил/а: 12 пъти
- Получена благодарност: 12 пъти
Още с излизането на Cee'd казах ,че е една изкопирана последно поколение Corolla хечбек.Може би и затова ми харесва,Hyundai i30 също са копирали от Corolla,отчасти от Mazda 3 и от BMW 1,симпатичен е станал.По отношение на возията Киа Cee'd е с по-спортно твърдо окачване,докато Hyundai i30 е с по-комфортни настройки на ходовата част.TATI написа: Cee'd - ......
Направи ми впечатление, че е доста копирано от тойота.
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN
Те май КИА по принцип возят твърдо. Родителите ми си бяха взели Cerato (то катастрофира и за нищо не ставаше) но това животно возеше като Голф 2 ... голяма депресия
А и като гледам Cee'd-a не идва с много повече глезотийки от Ауриса примерно... но и по евтино де. Аз затова се бях замислил за него.
Между другото съм чувал че ако вози твърдо една кола има добро окачване
Нямам грам идея дали има нещо общо с истината де 

Между другото съм чувал че ако вози твърдо една кола има добро окачване

Гориво
Мисля,че във всички съвременни автомобили е умишлено направено това,за да ви предупреди,че свършвате горивото,защото на запад по 20 литра никой не пълни ! там е само фулл ! Купих Ауриса този август и наистина е така винаги дава по малка КМ от реално изминатите,освен това го пробвах как ще ми даде 5.3 л на100,ами оказа се с 90-95 км/ч
) !
Е ако можеш да издържиш на такова каране
Щях да ви пиша още ама ме емнаха на работа ! Кефете се ,кусури винаги ще намираме