Да ХеКи, в момента не ми остава нищо друго освен да чета
Все още съм виждал колата само на снимки и едно клипче, което баща ми направи когато я регистрира (не е нужно да казвам че си лягам и ставам с него, и съм го гледал поне 20пъти

).
Аз също се надявам колата да се превърне в достоен представител

.
Не съм много технически грамотен, досега основно съм се опитвал да развивам шофьорските си умения (и не мисля да спирам

) - но с желание всичко се постига. А желанието е огромно !!!.
Разбира се инструменти, подходящи условия, свободно време, .....
За най-важното обаче - предварително събиране на нужната информация мисля че няма да имам проблеми. Сервизни ръководства, форуми като този, AEU86.org,
www.club4ag.com,
http://www.dorikaze.com. Надявам се и вие да давате по някое рамо от време на време

.
И най-важното - ще имам нещо, което да правим заедно с баща ми и да бъдем заедно, че от толкова работа и странство не остава време за най-близките. Какво по хубаво от това.... Само че ще бъде под строг контрол, че понякога поговорката ако с чука не става, пробвай с по-голям laugh.gif не е валидна.
За сега брат ми е в USA и той може да ми праща някои други благинки, особено оригинални Toyota части (ако съдя по цените за Хондата ми при официалния дилър - 200% отгоре

). Аз имам един принцип - нямам пари за евтини неща. Естествено понякога се налага да се правят компромиси с дребни неща, но мисля да ги огранича до минимум. Пък ако не ще да праща - ще накарам hyankov да му дърпа ушите

.
Както писах и преди - основната ми цел за сега е да запазя купето, другото се прави. А, и колата ще си бъде атмосферка

Това е засега което мога да кажа за бъдещето и - все още е много рано да правя планове, въпреки че в момента съм в активен research (това ако го чуеш от устата на програмист в работния му ден - означава да си клати краката цял ден laugh.gif, добре че днес в Дания е неработен ден и не е такъв случая).
А и да - ХеКи - много бих се радвал да разбера абсолютно всичко за новата ми кола, понякога историята е също толкова интересна, както и бъдещето.
Надявам се в най-скоро време да си направя и аз темичка с моя скромен проект, между другото междувременно може и да пускам част от моите разсъждения, за да не се изгубя по пътя

. Вече имам един текстов файл - само се надявайте да не изпадам много често в Yoda режим, че тогава става страшно - немам спирка laugh.gif
Поздрави на всички и мерси за поздравленията!!!
"Одни трусят, бросают вёсла, ложатся на дно баркаса, и их разбивает о скалы! А другие крепче берутся за весла, и гребут, гребут, навстречу ветру, наперекор буре гребут, и они побеждают стихию!" (с) "Повесть о настоящем человеке"