Аз също мисля че електрическите ще продължат да навлизат все повече и да се налагат на пазара, но същевременно вече се разработват и двигатели с които да работят със въглеродно неутрални горива и това ще навлезе много повече според мен.Krachunov » 14 Фев 2025 13:38 написа: Електричеките ще заемат все по - важно място
Formula 1 в момента е основният инициатор на това движение и видяхме вчера че и Тойота работят по това също, но то нормално като вече са основен спонсор и те във Formula 1.memorex » 13 Фев 2025 16:44 написа:
Понеже предполагах ,че ще се попита.
https://toyotabg.eu/viewtopic.php?t=16&start=540
Така че според мен и електрическите ще се наложат повече, но двигателите с вътрешно горене няма да бъдат тотално заменени, а ще бъдат подобрени да с въглеродно неутрални и за това Hybrid/Plug-In_Hybrid технологията няма да изчезне. Тойота очевидно залагат на това и ще видим дали залога им ще се отплати, аз лично мисля че са на прав път.
Тенденциозно Formula 1 и други моторни спортове са лидерите в иновацията. Съответно техните технологии са нещо което се пренася при масовото производсто.