Това е първия автомобил Yaris 2015
Колата е внос от Италия.Тук проверката на автомобила от към километри се връзва и излиза.Друг е въпроса ,че в обявата е обявен автомобила Декември 2016 ,а в действителност е Декември 2015.Не излиза автомобила да е катастрофирал.Проверката е правена с carvertical и незнам до колко може да му се вярва, но и данните на застрахователите при въвеждане на рамата излизаше отново 2015г.Външни забележки по този автомобил ,като цяло няма единствено по джантите има драскотини,но не е нещо страш пък и колата си добре.Единствено ме дразни,че автокъщата се опитва да хитрува,но явно това е нещо нормално, защото много страшни автомобили гледах,които уж бяха перфектни.Писано е че има круизконтрол, а тя няма айде за хладилната жабка няма да го коментираме и за системата за измиване на фаровете

Това е втория автомобил Yaris 2017
Колата е внос от Румъния(малко ми е странно ,но какво от това)Проверката на автомобила за километри и щети отново е добре поне според carvertical.Този автомобил обаче има повече външни забележки малко обелено до фара изкривено на шофьоркста врата макар и малко и това което ме притеснява най-много е липсващата гума на предното стъкло, което според продавача е хвръкнала ,но това малко ме съмнява и е чудя дали не е имало счупено стъкло и при подмяната да е забравена или загубена.Тук ми изпратиха всички документи от Румъния, като ми казаха,че сервизна книжка няма ,защото от тези години всичко при Тойота е електронно.Незнам до колко е вярно.Ще дам линк към видеото, което ми направиха за автомобила ,защото ми е малко далеч и не съм ходила да го гледам на място.Като цяло тук и визията е променена на таблото.Незнам дали има нещо друго по-хубаво от предния модел като цяло.
Видео представяне
Надявам се да се включите и да ми помогнете.