Преди 30 години говориха така и за автомобилите преди 30 години какви бяха, а новите тогава за нищо не ставаха. Колелото се върти.

Който иска такъв автомобил, няма да си купи новата хибридна Корола.
Преди 30 години говориха така и за автомобилите преди 30 години какви бяха, а новите тогава за нищо не ставаха. Колелото се върти.
Който иска такъв автомобил, няма да си купи новата хибридна Корола.
Не знам за теб, ама преди 25 години, когато си карах 25 годишния автомобил, почти бях сигурен, че шанса да стигна до морето без някакви разправии по пътя бяха силно под съмнение. Сега съм много по-сигурен, че ще стигна до морето със стария ми автомобил, без дори да му погледна маслото преди тръгване.Hursa написа: ↑07 Авг 2024 16:48 Преди 30 години говорихме за трицилиндрови двигатели милионници. Сега като навърти 200 хиляди съвременния ни автомобил и започва да "гори масло" и да мислим за "основен" ремонт, който при съвременните двигатели е почти безсмислен заради покритията на цилиндровите стени и практическата невъзможност да се възстанови без използване на машините на производителите.
Който иска автомобил за 24 часови състезания няма да купи королата, но купува хибрид на тойота (евентуално "на старо") със смешно малката батерия и после се оплаква, че "живота" и свършва след 15 години и по-малко.![]()
Отклоняваме "темата". Не че новите не са надеждни, а че стареят "бързо". Какви 30 години. Ето колегите се радват, че новите им автомобили са успели да навъртят 70 хиляди.BOz написа: ↑06 Авг 2024 15:32 Не знам за теб, ама преди 25 години, когато си карах 25 годишния автомобил, почти бях сигурен, че шанса да стигна до морето без някакви разправии по пътя бяха силно под съмнение. Сега съм много по-сигурен, че ще стигна до морето със стария ми автомобил, без дори да му погледна маслото преди тръгване.
А който е искал Корола/Аурис преди 10 години, пак ще си купи Корола, но с доста по-добри характеристики за разход и комфорт. Нормален индустриален прогрес.
А ако искаш по-голяма батерия, купувай плъг-ин Приус. Получаваш кола която ти искаш. Хем с по-голяма батерия, хем върви и малко по-добре от обикновена хибридна Корола.
Ако ще караш основно в града макар и 300 км - хибрида е по-добрия вариант.1euro написа: ↑13 Сеп 2024 20:11 другия месец ще поръчвам корола и аще съм на кантар 1.5 или 1.8 мотора, има ли чувствителна разлика във вървежа, като се има предвид , че карам предимно градско и малко. 1.8 е май само хибрид и не мисля , че с моите 300 км на месец в града ще ми е полезна, не съм и състезател , но 3 цилиндъра някак си не ме влече. Единствено искам автомат.
Впечатления Тойота Корола 2021 седан 1.5 бензин ръчни скорости1euro написа: ↑13 Сеп 2024 20:11 другия месец ще поръчвам корола и аще съм на кантар 1.5 или 1.8 мотора, има ли чувствителна разлика във вървежа, като се има предвид , че карам предимно градско и малко. 1.8 е май само хибрид и не мисля , че с моите 300 км на месец в града ще ми е полезна, не съм и състезател , но 3 цилиндъра някак си не ме влече. Единствено искам автомат.
Ти ли си най-умния на мама и тати?
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта