Alarma

diver

Мнение от diver » 17 Ное 2007 22:50

bobi20 написа:До колкото знам за застрахователите няма значение дали имаш имобилайзер или не, а е важно да имаш аларма която пищи за да ти важи застраховката, или?
Ми тц...за скъпите коли искат имобилайзер, а на някой технически е невъзможно да се монтира...

От друга страна има фирми дет казват дааа монтирали сме имобилайзер, ама кат се стигне до кражба и плащане застрахователя казва - да да ама не...та за тва внимавайте...

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 17 Ное 2007 23:09

diver написа:От друга страна има фирми дет казват дааа монтирали сме имобилайзер, ама кат се стигне до кражба и плащане застрахователя казва - да да ама не...та за тва внимавайте...
е то като се стигне до плащане, от 9 кладенеца вода ще изкарат, само и само да не платят...

Аватар
sluchaen_fen
Обратна връзка:

Мнение от sluchaen_fen » 18 Ное 2007 00:11

Веднага след кражбата се задават малка част от тези въпроси.
49-тият въпрос може да бъде за функциите на дистанционното за алармата.

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 18 Ное 2007 00:33

12. Посочете с точност времената и местата, където сте паркирали за последните няколко дни:
тез луди ли са wacko.gif

Аватар
sluchaen_fen
Обратна връзка:

Мнение от sluchaen_fen » 18 Ное 2007 00:38

Въобще не са луди.
Може МПС да е било разглобено на части преди седмици или МПС да е било прибрано от лихвар? Затова в общи линии е този 12-ти въпрос. Достатъчно подсказах за какво става на въпрос.

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 18 Ное 2007 02:05

sluchaen_fen написа:Въобще не са луди.
Може МПС да е било разглобено на части преди седмици или МПС да е било прибрано от лихвар? Затова в общи линии е този 12-ти въпрос. Достатъчно подсказах за какво става на въпрос.
не мога да се сетя посмъртно последните 2-3 дни къде съм паркирала, че и по часове wacko.gif
абе да чукам на дърво, да не ми се налага да отговарям на тоя въпросник cool.gif

Danielka

Мнение от Danielka » 01 Дек 2007 16:01

Здравйте колеги!

Мога да ви кажа и друга фирма, която поставя автоалармени системи на Тойота и са много добри. Фирмата е " Джей енд Джей ко" И е на Цариградско щосе 7км. Там поставят алармени системи Cobra, които са под шифрова шина, коятоп чете сигналите на чипа в оригиналнияключ н колата.
Cobra са италианска фирма, която предлага аларми и парктроници и те са официални доставчици на фабрични такива специално за Тойоти. Много са добри! Няма дефекти и прооблеми. Просто алармата е пригодена точно за вашия модел кола.
Опитайте и няма да съжалявате!
За повече инфо 02/ 971 81 21 - тела е на фирмата инсталираща алармите.

В тойота сега алармените системи са само на Джей енд Джей ко и на Алком. НА " Джей енд Джей ко" алармите от управлявани от оригиналния ключ за CLAM 345/ 355 и Cobra. Но за мен Cobra са най-добрите. Просто съм повече от доволна от тях. Нямам никакви проблеми, а и обслужването има е супер...... може даже и навременна реакция на място ;)
Няма да съжалявате!
А между другото те предлагат и фолиа за автомобили и то доста качествени. Обадете се и попитайте! Има 2 мацки, които определно могат да решат всичките ви проблеми само с усмивка ;))))))))
Поздрави!

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 01 Дек 2007 16:06

Danielka написа:Има 2 мацки, които определно могат да решат всичките ви проблеми само с усмивка ;))))))))
брех, много опитни ще да са laugh.gif
п.п. нищо лично rolleyes.gif

Danielka

Мнение от Danielka » 01 Дек 2007 16:20

Ами просто стават за конкултантки и са любезни, това е!
Действат бързо :))))
На мен ми се случи да не мога да запаля с колата сутринта и просто се обадих в офиса им и след час пред дома ми имаше автоалармаджия, който отстрани проблема, после отидох в офиса им, за да диагностицират колата и срещу 20лв. всичко вече нямам преоблеми, а моята аларма не е никак новичка. Но сега искам да ми сложат Cobra......сигурно ще се накефя ;))))

Аватар
boikovz
Обратна връзка:

Мнение от boikovz » 01 Дек 2007 20:10

Danielka написа:Здравйте колеги!

Мога да ви кажа и друга фирма, която поставя автоалармени системи на Тойота и са много добри. Фирмата е " Джей енд Джей ко" И е на Цариградско щосе 7км. Там поставят алармени системи Cobra, които са под шифрова шина, коятоп чете сигналите на чипа в оригиналнияключ н колата.
Cobra са италианска фирма, която предлага аларми и парктроници и те са официални доставчици на фабрични такива специално за Тойоти. Много са добри! Няма дефекти и прооблеми. Просто алармата е пригодена точно за вашия модел кола.
Опитайте и няма да съжалявате!
За повече инфо 02/ 971 81 21 - тела е на фирмата инсталираща алармите.

В тойота сега алармените системи са само на Джей енд Джей ко и на Алком. НА " Джей енд Джей ко" алармите от управлявани от оригиналния ключ за CLAM 345/ 355 и Cobra. Но за мен Cobra са най-добрите. Просто съм повече от доволна от тях. Нямам никакви проблеми, а и обслужването има е супер...... може даже и навременна реакция на място ;)
Няма да съжалявате!
А между другото те предлагат и фолиа за автомобили и то доста качествени. Обадете се и попитайте! Има 2 мацки, които определно могат да решат всичките ви проблеми само с усмивка ;))))))))
Поздрави!
Какви фолиа имаш предвид? Аз искам да си сложа някаква щора на задното стъкло или нещо което да върши същата работа и за това питам.
Toyota Corolla 1.6 Dual VVT-i, MMT, Sol, 2007

Danielka

Мнение от Danielka » 03 Дек 2007 21:27

Става въпрос за фолиране на стъклата на автомобили, а не за щори. Работят с 3М една от най-добрите марки на пазара на световно равнище. Много качествени фолиа. Един приятел си сложи при тях и е много доволен. Фолиата са от най-черно до много светло, доближаващо се до фабрично тонирани стъкла. Имат доколкото съм разглеждала каталозите 2 големи раздела фолиа с много тоналности. Хубавото на фолиото е, че най-тъмните фолиа изглеждат черни от вън,а вътре е достатъчно светло и не се затруднява видимостта на шофьора.
Обаче са малко скъпички, защото все пак цената отговаря на качеството. Цената е в зависимост от марката автомобил и броя на стъклата, а не спрямо фолиото, което си избереш. Сайта им е: jandjco-bg.com Ако искаш разгледай, има какво да се види ;)

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 03 Дек 2007 23:11

Danielka написа:Хубавото на фолиото е, че най-тъмните фолиа изглеждат черни от вън,а вътре е достатъчно светло и не се затруднява видимостта на шофьора.
затъмняването на стъклата не е ли забранено rolleyes.gif

Аватар
boikovz
Обратна връзка:

Мнение от boikovz » 04 Дек 2007 05:51

Danielka написа:Става въпрос за фолиране на стъклата на автомобили, а не за щори. Работят с 3М една от най-добрите марки на пазара на световно равнище. Много качествени фолиа. Един приятел си сложи при тях и е много доволен. Фолиата са от най-черно до много светло, доближаващо се до фабрично тонирани стъкла. Имат доколкото съм разглеждала каталозите 2 големи раздела фолиа с много тоналности. Хубавото на фолиото е, че най-тъмните фолиа изглеждат черни от вън,а вътре е достатъчно светло и не се затруднява видимостта на шофьора.
Обаче са малко скъпички, защото все пак цената отговаря на качеството. Цената е в зависимост от марката автомобил и броя на стъклата, а не спрямо фолиото, което си избереш. Сайта им е: jandjco-bg.com Ако искаш разгледай, има какво да се види ;)
Благодаря много за информацията! Ще ги посетя да се консултирам и с тях. На мен идеята ми е да осигуря нещо на задното стъкло да не напича задната кора. Предполагам, че такова фолио ще свърши работа. Благодаря още веднъж!
Toyota Corolla 1.6 Dual VVT-i, MMT, Sol, 2007

Danielka

Мнение от Danielka » 04 Дек 2007 21:21

Няма защо ;))) Нали сме колеги и трябва да си помагаме ;))

Освен това по закон е забранено затъмняването на предните 2 стъкла( на шофьора и на седящия до него ), но не е забранено фолирането ;))))Можеш да затъмниш всичко назад и това няма кой да ти го оспори ;)))) Даже си имам и извадка от държавен вестник с този член от закона.
Всеки сам си преценява риска ;)) Аз имам фолио на моята кола.....светло е, но е и на предните стъкла....предпазва от промяна на цвета на тапицерията и загряването през лятото. А интересното е, че през зимата фолираните ми стъкла се чистят много бързо и лесно от снега и заскрежаването, отколкото челното. tongue.gif Егати шоуто, не знаех, че има и такива способности това фолио, но след като на няколко пъти го забелязвам, направо се изненадвам ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gi

Публикувай отговор