D-4D цени
Кви филтри те гонат....Те nokia,sony,rover и ред други избегаа от BG....То си е срамота да каним TOYOTA та нали за нас не е трудно да си купуаме /съмнителни/чаркове два пати по солени от секаде и СЕ ЧУДИМ ЩО НЕ МОИМ ДА МИНЕМ И 1К БЕЗ ДА СЕ ЗАМИСЛИМ КВО СМЕ ТУРИЛИ КАБЕЛИ ИЛИ ВЪЖЕ ЗА ПРОСТОР!!!LEXUS написа:Да ,бе,те японците ще дойдат тука да продават евтини филтри...
-
- Получена благодарност: 1 път
8 лева литърdiver написа:8 лева масло литъра...сигурно и във Ф1 даже не могат да си позволят по-качествено...divaka_t написа:pichove mnogo ste se nabutali az sam si go smeniam ta karam s valvolin 10 40 dura blend koeto mi izliza 55leva 6 litra s otstupkata a maslenia e 28 leva vuzdushnie e tam nikade kum 20 i neshto za goriven razbrah che stava i ot druga kola nego ne sum go menil oshte

- Aleksandar
Valvoline Durablend 10w40 4л. е на цена от 55лв., аз го продавам на тази цена от около година, а за 6 литра цената е около 85лв.- та както и да го смятам с моята отстъпка, пак немога да докарам цена от 55лв. за 6 литра, нещо грешиш колега, я пак си направи сметките?divaka_t написа:pichove mnogo ste se nabutali az sam si go smeniam ta karam s valvolin 10 40 dura blend koeto mi izliza 55leva 6 litra s otstupkata a maslenia e 28 leva vuzdushnie e tam nikade kum 20 i neshto za goriven razbrah che stava i ot druga kola nego ne sum go menil oshte
Toyota Corolla Verso 2.2 D4D
verno kato si poglednah stokovite 15w40 e na tazi cena sory za izraza ta iskam i neshto drygo da vi pitam. znam che ne e po temata no svetna mi lampa za arb-ka kato si smeniah kryshkite drupnah po riazko vyzdohovoda na filtara deto minava pod akomulatornata stoika i nasvetna mi arb. kak moga da si go opravia tozi problem. blagodaria predvaritelno
- Aleksandar
....
в зората на чудесата ,като ползвах мотоциклет,,,масления филтър от мото бум(може би единствен магазин за мото-аксесоари) тогава беше 29 после 22 после 19 лева,,,,същия маслен филтър в магазините за филтри беше 6.90 5.80 и 2003-4.70лв.
гарнитурата на капака на клапаните в магазин ямаха беше 90 лева ,,,при цени от 60-80 стотинки литър бензин...
малък пазар=слаба конкуренция=малък оборот=високи надценки...
нормално е при българския пазар специализирани стоки да имат ценови извращения и да се работи с поръчки..и по каталог.
според мен когато ви трябва нещо което е пройзведено от тойота--ходете в магазинна тойота,,,,когато е нещо на бош,денсо,чампион- при вносителите на това...
гарнитурата на капака на клапаните в магазин ямаха беше 90 лева ,,,при цени от 60-80 стотинки литър бензин...
малък пазар=слаба конкуренция=малък оборот=високи надценки...
нормално е при българския пазар специализирани стоки да имат ценови извращения и да се работи с поръчки..и по каталог.
според мен когато ви трябва нещо което е пройзведено от тойота--ходете в магазинна тойота,,,,когато е нещо на бош,денсо,чампион- при вносителите на това...