ivobox написа:колеги звъня в ТМ ауто да ги питам за цени на филтри и масло и те какво ми отговарят
маслен-33.8
въздушен-42.28
горивен-42.56
масло-23.7
става въпрос за Д-4Д 90к 1CD-FTV мотора на корола Е11
то май филтрите за Е11 или 12 няма значение те са еднакви, при положение че са с едни и същи двигатели
та въпроса ми: тя цени не са ли мн надути, баси
аре маслото ок ....ама филтрите са златни
........а и 40 лв за труд казаха
аа да ви питам и ремъка какъв е- верига или гумен

човек тия в ТМ АУТО направо ти режат главата от кръста...
искаха да ми вземат 16 лв за смяната на една стопова крушка която се сменя за 2 мин. и струва 1.5(ФИЛИПС) ... а те ти пишат 15 мин.труд по 33лв/час без ДДС.... представяш ли си

....
относно твоето питане :
1. цените им са без ДДС, отделно по 33лв/ч труд (пак без ДДС
2. филтрите не се знае какви са им (на ТМ АуТО) като марка, има каталози на БОШ, ШАМПИОН, ФИЛтРОН и др. маркови производители с доказано качество (в интернет ги има тези каталози после ще ти дам линкове)
3. маслото също не се знае каква марка им е . (синтетика ли е , полу ли е , вискозитет и т.н.) само знам че е наливно имат 2 сини варела и на всички тойоти слагат от него...

.
маслото на всякъде го сменят евтино и бързо... купувай по 4 литра по-етино е , директно от вносители или известни голени магазини..
ИЗВОД: моя съвет е да не използваш услугите ИМ(освен гумаджийските) освен ако нема друг вариянт (говоря за ТМ АуТО в софия). цените са има такива като за монополист да пазара ...
да не говорим имат само един сервиз в софия който е крайно недостатъчен да обслужва все по-развивищият се пазар на нови коли в б-я...