От скоро съм собственик на Toyota Auris 2008 2.0 D-4D и съм много доволен от колата . След като я закупих беше с оригиналното си Radio/CD . С един колега се оказа че имаме същите коли , но неговата имаше въпросната навигация B9005 , та реших и аз да закупя такава , понеже променя фацата доста на таблото

Въпросът ми към колегите , които разполагат с въпросната навигация , успяхте ли някак да свържете USB флашка или AUX кабел към нея ? Разглеждах този форум не открих нищо за тази навигация , разглеждал съм чуждестранните форуми , също не откривам нищо ( освен един пичага успял да върже камера за задно виждане , което мисля скоро да пробвам и да публикувам в този форум резултатите ) .
Също един странично тънък въпрос , след поставянето на навигацията открих , че мога да вържа телефона си с Bluetooth за HandsFree разговори , но микрофона не работи . Реално когато някой ми звъни излиза на дисплея , чувам ги , но мен не ме чуват . Търсих схема на входовете отзад на навигация , но отново нищо не намирам .
Много ще се радвам ако излезе колега сблъскал се с всички тези мои въпроси .