Може би това не е българска тема, а тойотовска

Може би това не е българска тема, а тойотовска
Копирах мнение от друга тема, ама това защо? Аз живея в планински град и нямам проблем с хубави гуми с проходимостта. А и да не забравяме че AWD варианта има доста по-малък багажник, което май освен заради електромотора имаше отношение и за окачването отзад, което май е друго и заема повече място. Та заради окачването ли смяташ че AWD е по-добре за България? Признавам че като мина през по кофти път задницата подскача малко неприятно, но пък се успокоявам като знам, че торсионното окачване е уж по-здраво и лесно за ремонтиране.ivied написа: ↑31 Дек 2023 08:18 P.S. Моята Ярис Крос дойде за месец през лятото. И не защото нямаха налични (имаха бели, златния цвят, червения GR по спомен) - дали защото беше на промоция ли, дали защото избрах 4Х2 версията ли (грешка м/у другото, особено ако ще я карате в БГ, освен 0.5 до 1 л. икономия), дали защото исках синя ли, не помня вече...
Така е, както казвате почти всичко... Просто 2-рия електромотор отазад, се явява помощно задвиждане и при определени условия вероятно 2 е повече от 1... Но при мен проблема (беш)е, че съм старомоден офф-роудър, ако ще е 4Х4 да е с механичен диференциал/и и със блокажи на мостовете... Новите СЮВ-чета нЕмат такива, че и по-гоУлемите им събратя. Малко останаха истинските 4Х4...itzoa написа: ↑03 Яну 2024 13:28 А и да не забравяме че AWD варианта има доста по-малък багажник, което май освен заради електромотора имаше отношение и за окачването отзад, което май е друго и заема повече място. Та заради окачването ли смяташ че AWD е по-добре за България? Признавам че като мина през по кофти път задницата подскача малко неприятно, но пък се успокоявам като знам, че торсионното окачване е уж по-здраво и лесно за ремонтиране.
Погледнах: в момента: 4.6
Не е много умно да се репчиш на модератор ;)Другоселец написа: ↑16 Яну 2024 23:18 Очаквам отговор от хората, които карат Ярис крос. Ако си самотен и искаш да си пишеш с някого си има други групи.
при оставащи според борд компютъра на Авенсиса между 40км и 2-3км не съм успял да налея повече от 48 литра във 60 литров резервоар. При оставащ 40км пробег са даже около 42до 44. Максималният беше по спомен около 650-690 на пълен резервоар.
Ако смяташ че вселената се върти около теб и новият ти автомобил, може спокойно да си хванеш шапката, и да поемеш със вятъра наняъде другаде. Отделно че преди да напишеш глупавото твърдение, че са ти монтирали част която не е за твоят модел си пропуснал 2 важни неща:Другоселец написа: ↑16 Яну 2024 23:18 Ако си самотен и искаш да си пишеш с някого си има други групи.
Потребители разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 3 госта