Опитайте се да проверите как вървят доставките в....Сенегал например.

Ами да, това е последната информация от всички. Гледам и в социалните мрежи хора от различни градове и с различни дилъри все това очакват, явно има проблем на по-високо ниво, убедих се, че е не причината в България и нашите дилъри тук. То не бяха обясненията в цветовете, не беше сменена поточната линия, оправдания бяха за нивото на оборудване, обаче се оказа, че всевъзможни цветове и нива се чакат, чудя се и се мъча да открия каква е причината на толкова случаен принцип да се произвеждат и доставят колите. Прави ми впечатление, че юни-юли 2022 поръчките не са изпълнени, не знам как стои въпроса с другите.
А уж за бензина се чакаше по-малко, отколкото за хибрида. Всъщност се учудвам, защото по спомен нямаше чист бензин с по-високо ниво на оборудване от Fancy.
Не колега, споменът ти те подвежда в случая. Поръчката беше точно за бензинов двигател с ниво на оборудване Chic, тъй като това беше най-ниското възможно, включващо безключов достъп и запалване (това, което търсехме). Но както и да е, тая страница я затворихме. Успех ти пожелавам и само хубави мигове с новата придобивка, като пристигне!
"Манията" си има обяснение в случая, но не е това въпросът. Занимавам се с внос на автоключове и рисковете за които говориш са ми пределно ясни и те не са повече спрямо автомобилите с конвенционален ключ ако се съпоставят средствата и методите, които се използват в единия и в другия случай за кражба на автомобила. Както и да е, нека не изместваме темата!
Ако не е тайна каква е марката/модела? Все повече хибриди и даунсайзнати, с ангренажен ремък в маслото, директно впръскване (200 бара налягане), почти няма читави надеждни варианти в момента...
Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 9 госта