Май пак пишеш без да си видял клипчето - ТАМ КОНКРЕТНО ЗА КОРОЛА КРОС е показана и гумената 'тапа' и вдлъбнатите канали

Май пак пишеш без да си видял клипчето - ТАМ КОНКРЕТНО ЗА КОРОЛА КРОС е показана и гумената 'тапа' и вдлъбнатите канали
Сигурно не е видял, бях го маскирал.slowtraveler написа: ↑09 Мар 2023 20:05 Май пак пишеш без да си видял клипчето - ТАМ КОНКРЕТНО ЗА КОРОЛА КРОС е показана и гумената 'тапа' и вдлъбнатите канали![]()
Както колегата каза, назад не съм го видял.
Точно затова, че виж в китайското клипче, че няма нищо там, където са отворите за закрепване на гредите. Ти от къде знаеш, че под капачките за тези модели с лайсни на тавана, няма нещо по-различно отдолу, което да стърчи над канала, в което да се завиват щпилките за напречните греди? Може да предполагаш, но няма как да се знае без да се види. Има логика да се заварят едни гайки за тавана, както е показано на клипчето в предната и задна част. И накрая нищо чудно под тези капачки да няма нищо на тавана, а "оригиналните" напречни греди да се завиват в самите лайстни/релси на покрива и да не са просто декоративни. Даже е доста вероятна и тази теза да бъде, предвид какъв товар им дават да носят на покрива.slowtraveler написа: ↑10 Мар 2023 11:56 интересно, че на китайското клипче не видях такива, а в схемата на Akima се вижда
При мен първият път се закопча в Авенсиса невероятно трудно, защото "проклетите скоби в сгъвката на седалката нямат уцелване". Тоя дето ми го изсипа това предното беше решил че 2 пластмасови тапи-водачи са излишни.Iliyan Boshev написа: ↑20 Юни 2023 14:10 Сега на кроса като го монтирам, при завой столчето се движи, наляво и надясно, а на предната си беше много стабилно.
Потребители разглеждащи този форум: Bing [Bot], Google [Bot] и 3 госта