Принципно е така, но при мен при второто обслужване колата не се появи в помещението с витрината

Принципно е така, но при мен при второто обслужване колата не се появи в помещението с витрината
В ТМ това е точното определение ВЗИМАТ СЕ ЕДНИ ПАРИ...
Проверката дали са сменили малкото е направо задължителна. Едни наши майстори в Лондон трърдят, че в Англия не са изолирани случайте, когато колата уж е обслужена, а се връща на клиента без да е пипана. А видеото, което бяха направили във ФБ канала си беше за несменен ангренаж и като последствие счупен мотор.
Не съм сигурен, че те разбирам. Но ако колата не се изнесе твоята няма да тръгне да ускорява.. сега разбира се може да се е изнесал и да му стърчи някаква малка част която ти да забършеш, но ти за какво си там. Това не е автономен автомобил, това са асистенти.
Колата има зададени някакви знаци. Голяма част от знаците в Бг не отговарят на никакви критерии. Нито като светлоотразителен, нито размер, нито положение. В квартална улица влизайки ми е изкарвало на таблото знака за населено място. На самата улица няма никакви знаци. Не е такава драма че не го е разпонзало. Пак казвам това са АСИСТЕНТИ.
Спира до 0. Огромна част от времето ползвам адаптивния круз в трафика.. Спира си до 0, след което когато радара отчете, че колата отпред се движи ти изписва съобщение и може да тръгнеш или с подаване на газ или RES бутон от волана. След което пак си спира до 0. Гаси адаптивния при пипане на спирачката.. или cancel
Потребители разглеждащи този форум: Semrush [Bot] и 1 гост