Имаш право само да плащаш.

Честито, любимата ми кола в момента!
Само глупости написа и подобен род мнения не бива да се толерират.
Ако ползваш брокера на ТМ пак може да избереш измежду различни компании. Плюса е че бумащината между теб и лизинга минава през тях и до теб се свежда само избора.DragonSlayer написа: ↑18 Фев 2022 13:40 Здравейте! Другата седмица ми предстои най-сетне да си получа колата, Корола 1.8 хибрид след малко по-малко от 3 месеца чакане. Имам въпрос понеже не ми стана много ясно. С кои фирми за гражданска отговорност работят Тм Ауто и имам ли право аз да си избера при кого да я сключа или я сключват с фирмата към която е автокаското ?
![]()
Голяма кола и малко може да носи... обратното не е съвсем така.
1. Питай приемчик в Тм Ауто.tonystz написа: ↑16 Фев 2022 09:55 чудя се за няколко неща дали ще ми направят проблем за гаранцията:
1. Мога ли да сменя крушките на плафона на тавана и на задния номер с LED такива?
2. Мога ли да сложа секретни гайки McGard, но не оригиналните закупени от Тойота? Мисля, че оригиналните също са на тази марка, но са брандирани като Тойота.
3. Ако си купя неоригинални TPMS датчици за втори комплект гуми с джанти и си ги вкарам сам в компа с Techstream?
Благодаря!
Мисля,че пресилено се изказваш. До вчера всички коли бяха с такива, от няколко години са с LED и чак пък такова значение и аз не отдавам на това.
АЙДЕ БЕ...travelboy1965 написа: ↑18 Фев 2022 23:34 Айде бе.Как да не го бърка къде си застрахован.Защо от Тойота предлагат Каско в Армеец през тях а не ти разрешават сам да си го направиш в Армеец.Да ти дам жокер-ами разликата се оказа 300лв.Не в твоя полза разбира се.
Да ти дам жокер... защото печелят пари от това, че хората просто не им се занимава, дори и това да им коства пари.
Здравей колега!travelboy1965 написа: ↑18 Фев 2022 23:34 Айде бе.Как да не го бърка къде си застрахован.Защо от Тойота предлагат Каско в Армеец през тях а не ти разрешават сам да си го направиш в Армеец.Да ти дам жокер-ами разликата се оказа 300лв.Не в твоя полза разбира се.
Така е.На мой познат му откраднаха колата.Освен,че нямаше кола продължи 6 месеца да плаща и лизинговите вноски докато обявят колата,че вече е изчезнала.После си приспаднаха и разликите между каското и действителната цена.Не искам да плаша никого но има случаи при които и лизингополучателя не получава нищо при открадната кола.GringoBG написа: ↑19 Фев 2022 13:05 Тази застраховка при лизигна пази лизингодателя, не вас. Почти сигурно е ако ви свият новата кола, ще връщате пари на лизингодателя в размер на разликата, която са му платили от застрахователя и стойността на колата, застрахователите никога не плащат 100%. Някой беше писал, интересувайте се от допълнителна GAP застраховка. Е това ви пази вас.
Потребители разглеждащи този форум: Semrush [Bot] и 5 госта