Vupros za ABS na Camry '97

Peter

Vupros za ABS na Camry '97

Мнение от Peter » 06 Окт 2007 20:42

Kolegi ot niakolko dni na kolata mi sveti lampata ABS dori sled kato vsichki ostanali kontrolni lampi zagasvat pri rabotesht dvigatel. Kakva moje da e prichinata - dali e neshto po spirachkite, kato da rechem iznoseni nakladki ili drugo ili kontrolnia modul na ABS-a e povreden. I dali moje da se kara kolata taka niakolko dni poneje az ne sum si v kushti a jena mi ia kara kolata. Osven tova ako modula na ABS-a e povreden moje li da se remontira ili se podmenia s nov i kolko gore dolu struva, za USA stava vupros, pitam takiva podrobnosti poneje ako ne se luja niakoi ot tozi forum mai raboteshe v serviz na Toyota.

Аватар
kristian

Мнение от kristian » 06 Окт 2007 22:04

По диагностичните кодове ще можеш да разбереш кое ти създава проблема.За цени назнам нищо.Може би многото фенове от Чикаго ще те ориентират по-добре! А и повечето от тях ако съдя по темите май поразбират до-о-оста от коли.:thumbsup:
http://www.vbox7.com/play:124bedab
TOYOTA PICNIC 3S-FE
"TOYOTA" 807

ALTEZZA

Мнение от ALTEZZA » 07 Окт 2007 10:13

kolata moje da ia karash taka, problem niama, prosto ABS sistemata niama da ti raboti. nai veroiatno niakoi ot datchicite ti e razvalen(ima po edin na vsiaka guma). triabva da proverish parvo kakav ti e koda. triabva da namerish kade ti e porta za diagnostika, niakade v dvigatelnoto otdelenie e, cherna pravoagalna kutiika, kapacheto i se vdiga i tam imash 20-tina klemi det mojesh da gi zakasiavash. ne sam siguren koe tochno se zakasiavashe, no ako ne se laja e Tc i E1(ot vatreshnata strana na kapacheto ima karta koe koe e), prosto gi zakasiavash s edna jica, zavartash klucha na ON(bez da palish dvigatelia) i broish kolko pati miga lampata. ako do tuk stignesh kaji kakav e koda i shte ti kaja ot kade idva problema, ako ne e iasno, sthe triabva da obiasniavam s poveche podrobnosti togava. btw, sashto e vajno koi ABS imash, t.e. dali e BOSCH ili DENSO, triabva da vidish na samia nego kakvo pishe, kodovete sa razlichni za dvete i moje da stane razminavane.

Публикувай отговор