здравейте имам следното питане....
ел.стъклото /шофьорското/ нещо отказва....посъветваха ме да разкача всичко и да опитам с леко почукване по моторчето да видя дали няма да тръгне.....Проблемът е, че кората се държи доста здраво и ме е страх от дърпане да не ми остане половината в ръцете, и затова търся скици и чертежи за по подробно запознаване ми с колата /отвътре/ biggrin.gif
Корола 1998 1.4i /Е11/
Ако някой може моля нека помогне....
Скици на корола е11
- racing_fan
мерси много, престраших се и няма поражения. Оказа се, че платката при бутоните е изгоряла на 2 места /както се вижда на снимката/....
освен по моргите да търся има ли място от където веднага мога да намеря такава платка за да се смени?
и въобще какви са алтернативите ми?
мерси
освен по моргите да търся има ли място от където веднага мога да намеря такава платка за да се смени?
и въобще какви са алтернативите ми?
мерси
- Прикачени файлове
-
- burn.jpg (49.21 KiB) Преглеждано 1694 пъти
- gringo359
- Автомобил: Corolla Sedan MT 2020
- Обратна връзка:
По този повод 2 въпроса:racing_fan написа:На щипки е всичко и има няколко винта.
1.За кората на задна врата: разкачам щипките отстрани,развивам в болта на бравата и на ръкохватката (гнездото,за което хващаш като затваряш).Други болтове не знам.В крайна сметка остава да се държи за щифта за заключването и дръжката на бравата.Какво се прави после за да се махне?
2.Откъде може да се намери комплект мотор + всичко останало за замяна на ръчно задвижване на стъклата с ел.? Естествено без моргите.Доколкото знам за предпочитане е двигателя да не е 2ра младост,въпреки,че не е евтин.
Corolla Liftback 1.3 12V carb. EE90
Corolla Sedan 1.6 MT 2020
Corolla Sedan 1.6 MT 2020
На Илиенци жлез от входа до стадиона,минаваш покрай големия паркинг и влизаш в часта с павильоните.Веднага вдясно , втория магазин за автоаксесоари(по-големия)gringo359 написа:.........racing_fan написа:На щипки е всичко и има няколко винта.
2.Откъде може да се намери комплект мотор + всичко останало за замяна на ръчно задвижване на стъклата с ел.? Естествено без моргите.Доколкото знам за предпочитане е двигателя да не е 2ра младост,въпреки,че не е евтин.