Въпрос за виене от турбината на Аурис
Въпрос за виене от турбината на Аурис
Здравейте, бях писал едно-две мнения тук като купихме ауриса, но от тогава не съм ... (просто не се чувствам достатъчно добре тук след като не съм голям фен на тойота - освен старите модели със задно, които са страхотни за дрифт, а и съм фен на Фиат и член на Клуб Фиат България и знам какво е човек, който не е голям фен на марката да се меси в чужди работи), но стига толкова увод...
Преди известно време забелязох, че на Ауриса (купен е преди 2-3 месеца някъде) му вие турбината ... Ходихме в тойота сервиз, но казаха, че било нормално ... двигателя е 2.0 D-4D ... Не мисля, че е нормално, работех в сервиз фиат и не съм видял фиат, на който да му вие така турбината, пък камо ли да се чува толкова и вътре ... Не става въпрос за характерното свистене от турбината, а баш за виене ... появява се докато се развърти турбината и после изчезва ... та - нормално ли е и при вас има ли го или трябва да търсим по-компетентна помощ ? Благодаря Ви предварително !
Преди известно време забелязох, че на Ауриса (купен е преди 2-3 месеца някъде) му вие турбината ... Ходихме в тойота сервиз, но казаха, че било нормално ... двигателя е 2.0 D-4D ... Не мисля, че е нормално, работех в сервиз фиат и не съм видял фиат, на който да му вие така турбината, пък камо ли да се чува толкова и вътре ... Не става въпрос за характерното свистене от турбината, а баш за виене ... появява се докато се развърти турбината и после изчезва ... та - нормално ли е и при вас има ли го или трябва да търсим по-компетентна помощ ? Благодаря Ви предварително !
Club Fiat Bulgaria Member
Fiat Punto Mk.II '01 Go! 1,2 8V MPi - Моето зверче
, Toyota Auris 2.0 D-4D
Fiat Punto Mk.II '01 Go! 1,2 8V MPi - Моето зверче