Моля за помощ . Дайте акъл щото онези безмозъчници утре , ще ми се чешат по глаяите и ще се опитат да изкарат или мен жиножен или че това си е нормално .
Благодаря предварително !!!

При това положение няма ли да му светва лампата на ABS-а?sluchaen_fen написа:Вероятно са забравили да свържат куплунга на датчика на ABS-а. Сега при натискане на спирачката в компютъра на ABS-а постъпва сигнал, че само трите гуми се въртят, а четвъртата гума е блокирала, т.е. четвъртата гума се "плъзга" и колата "поднася"при спиране. Затова ти сработва ABS-а.
pri tova polojenie shte svetne lampata za ABS, i ABS-a izobshto niama da raboti.sluchaen_fen написа:Вероятно са забравили да свържат куплунга на датчика на ABS-а. Сега при натискане на спирачката в компютъра на ABS-а постъпва сигнал, че само трите гуми се въртят, а четвъртата гума е блокирала, т.е. четвъртата гума се "плъзга" и колата "поднася"при спиране. Затова ти сработва ABS-а.
Ти си виновен,защо не им я върна в тм-ауто като рекламация.Аз лично съм го правил,когато на старата Корола не бяха обезвъздушили добре спирачките при смяна на спирачната течност ,върнах им я на същия ден като рекламация и си свършиха работата.tuindl написа:какво се оказат.нар. механик , майстор или там както сам си казва , не е почистил от ръжда барабаните на задните спирачки / колата не е нова / , както ги е извадил , така и ги е сложил
. Така , стават и такива работи , но вместо да преразгледат работата си , се започва търсене и на невъзможни места . Лошото е , че в съседния сервиз
собственика покара малко колата , разкостиха задните колела , почистиха всичко и проблема се разреши . Това обаче струва пари , които бих спестил . Както и да е , това може да е от полза за други с подобни проблеми
To4no taka. Suglasen sum. Samo 4e sa malko horata, koito znaqt 4e tova e tqhno pravo i pove4eto iskat da izbegnat razpraviite, a ne znaqt 4e e samo v tehen u6turb i v u6turb na klientite sled tqh.LEXUS написа:Ти си виновен,защо не им я върна в тм-ауто като рекламация.Аз лично съм го правил,когато на старата Корола не бяха обезвъздушили добре спирачките при смяна на спирачната течност ,върнах им я на същия ден като рекламация и си свършиха работата.
Че тея юнаци как са сменяли течността, щом се е налагало обезвъздушаване?!?!LEXUS написа:.............не бяха обезвъздушили добре спирачките при смяна на спирачната течност..............
Бъди сигурен, че после двата сервиза са се почерпили и посмели добре за твоя сметка. Тоя номер го правеше и Чарли Чаплин с едно хлапе дето трошеше джамовете, а после она прошляк ги сменяше. А няма да е лошо да кажеш къде са тия сервизи, демек да ги турим да таблото на славата, че да не се парят и други като тебе. Аман от мърльовци, това дето най-мразя е като ми сменят гумите дори е да си взема колата с наклепани джанти и целите на пръсти, а кво ли остава да не ти почистят барабана от ръжда или да не ти обезвъздушат системата...tuindl написа:какво се оказат.нар. механик , майстор или там както сам си казва , не е почистил от ръжда барабаните на задните спирачки / колата не е нова / , както ги е извадил , така и ги е сложил
. Така , стават и такива работи , но вместо да преразгледат работата си , се започва търсене и на невъзможни места . Лошото е , че в съседния сервиз
собственика покара малко колата , разкостиха задните колела , почистиха всичко и проблема се разреши . Това обаче струва пари , които бих спестил . Както и да е , това може да е от полза за други с подобни проблеми
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта