трябва просто да се погледне в книжката на колата какво пише по въпроса:МОЖЕ да се използват масла,отговарящи на изискванията.при резервните части и консумативи си длъжен да вземеш техни-филтри например.Scott написа:Учудва ме, че в Германия това може да стане.jim_beam написа:моята не е нито фирмена нито на лизинг,но въпреки това ако искам да ми важи гаранцията трябва да ида на сервиз при тойота според сервизния план.това което не съм длъжен е да се набутвам с тяхното скъпо масло.нося си мое,като внимавам да покрива минималните изисквания от тойота за моя двигател.
Това да го видя тук, няма да повярвам.Нито един фирмен сервиз няма да се съгласи да сложи консумативи, които не излизат от техния склад - просто е в разрез с политиката им. Но не цената на маслото надува крайната сметка, а труда.
това е често срещана практика в австрия,германия,швейцaрия а предполагам и други страни.
това,че само труда оскъпява не е вярно.пример:тойота сервиз ми продава моторно масло за 20€ литъра,аз си поръчам далеч по-добро от тяхното за 7€.цената на сервизното обслужване в тойота напр. 15000км с тяхно масло е 200-220€,при 6 л. масло.разликата както виждаш е доста голяма.
освен това всяка марка има фиксирана листа с времето,необходимо за всяко едно сервизно обслужване.дори има някои сервизи с фиксирани цени.има вече разлики в часовата ставка на отделните сервизи,но тя не би трябвало да е толкова голяма за съответната страна.
'... Нито един фирмен сервиз няма да се съгласи да сложи консумативи, които не излизат от техния склад - просто е в разрез с политиката им....'
какво би могъл човек да направи при подобен случай?
много просто,бих направил веднага оплакване към генералния вносител в съответната страна-телефонно или по e-mail.най-добре е да се изиска на момента от сервиза да им се обадят.
не си мислете,че тойота бг ще реагира различно от тези в цивилизованите страни!