-
poli
-
Обратна връзка:
Мнение
от poli » 31 Авг 2007 21:46
Междо другот нямат и масло Т4 или Т5 едно от двете за автоматика на Превията ми и се наложи да го поръчам заедно с филтъра.
Нямат и коректори за боята за Превията която е със същия код като новия Авенсис.
Е Това го няма никъде.
Можели да няма Масло(не че ми трябва без филтъра).

КЕФ ЦЕНА НЯМА
1.Тoyota Glanza V Turbo-290ps-RHD
2.Toyota Previa-156ps-LHD
3.Toyota Corolla AE86-165ps-LHD
4.Mazda RX7 FD-500ps-RHD
5.Subaru Justy 68ps-LHD
poli
-
agent dust
Мнение
от agent dust » 31 Авг 2007 21:53
ми аз като трябваше да сменям маслото на шпера мислех да отида в ТМ Ауто. после се замислих, че те едва ли щяха да знаят какво масло трябва, и едва ли щяха да го имат. та в проспийд - хем го знаеха, хем го имаха laugh.gif
status: за БАН
agent dust
-
Toyoda
Мнение
от Toyoda » 31 Авг 2007 23:58
jamie написа:Не побългарен - а погърчен.
Сега като се замисля май ти си прав. И колата /Кока-кола имам предвид/ само у нас и в Гърция с друга рецепта. Гърците само гледат парите да ти проберат. В България и доста от западните фирми действат през гръцките си клонове. С ТМ ауто не стоят точно така нещата, но това явно не им пречи.
Toyoda
-
jamie
Мнение
от jamie » 01 Сеп 2007 01:36
Toyoda написа: В България и доста от западните фирми действат през гръцките си клонове. С ТМ ауто не стоят точно така нещата, но това явно не им пречи.
Dali ?
jamie
-
diver
Мнение
от diver » 01 Сеп 2007 08:08
jamie написа:Toyoda написа: В България и доста от западните фирми действат през гръцките си клонове. С ТМ ауто не стоят точно така нещата, но това явно не им пречи.
Dali ?
чисто съвпадение на името....
diver
-
Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Мнение
от Japanese_fever » 01 Сеп 2007 09:00
diver написа:
Кириазис mi zvu4i na grucki. laugh.gif
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
Japanese_fever
-
sluchaen_fen
-
Обратна връзка:
Мнение
от sluchaen_fen » 01 Сеп 2007 09:52
Вместо да си губим времето да хулим ТМ-ауто, които определено се издъниха с поръчките на авточасти, по-добре в нета да намерим линкове за продажба на части за нашите Тойоти. Доставката също е важна. Доста сайтове работят само с най-скъпите куриери като DHL и т.н. Доставките от ЕС не подлежат на обмитяване. Нямам идея за подобни линкове, но се надявам, че ще се намерят такива.
sluchaen_fen
-
diver
Мнение
от diver » 01 Сеп 2007 11:55
Japanese_fever написа:diver написа:
Кириазис mi zvu4i na grucki. laugh.gif
Аз на моито му викам сарказъм, ама може да му викаме и гръцки;)
diver
-
b_d
Мнение
от b_d » 01 Сеп 2007 19:43
sluchaen_fen написа:Вместо да си губим времето да хулим ТМ-ауто, които определено се издъниха с поръчките на авточасти, по-добре в нета да намерим линкове за продажба на части за нашите Тойоти. Доставката също е важна. Доста сайтове работят само с най-скъпите куриери като DHL и т.н. Доставките от ЕС не подлежат на обмитяване. Нямам идея за подобни линкове, но се надявам, че ще се намерят такива.
Идеята принципно е много добра. Ако някой има информация може да пуснем тема и да я направим 'важна'.
b_d
-
sluchaen_fen
-
Обратна връзка:
Мнение
от sluchaen_fen » 01 Сеп 2007 20:20
За по-голяма яснота ще дам линкове към сайтове, специализирани само за части за Сааб:
http://www.elkparts.com/
http://www.partsforsaabs.com/
Доставката е 2-3 дни до София. Много рядко се чака 4-5 дни.
Търся подобни сайтове за Тойота. Дори доставката + цената на детайла да ми излезе колкото в ТМ-ауто, ще пазарувам от сайта, защото няма да чакам 2 седмици ...
sluchaen_fen
-
agent dust
Мнение
от agent dust » 01 Сеп 2007 21:41
нали вече споменах, че има канал за доставка на оригинални части за тойота от австрия. трябва ми само ЕПЦ номерът за да ви извадя цена
status: за БАН
agent dust
-
ceko26
Мнение
от ceko26 » 25 Сеп 2007 10:12
Миналата седмица нямаха задни накладки за нов гаранционен Авенсис.Плащаш и до десет дни щели да пристигнат.
Авенсис 3S-FE
ceko26
-
kia
-
Обратна връзка:
Мнение
от kia » 25 Сеп 2007 12:41
ей това е!
Никога няма да се оправи тая държава
Когато една фирма израсте и стане голяма забравя доброто отношение към дребните клиенти /тези, с които е започнала/......това никъде го няма по света

kia
-
mimbi
Мнение
от mimbi » 26 Сеп 2007 16:00
Здравейте пичове! От доста време влизам и чета във форума за неща, които ме интересуват... Но днес се престраших да се регистрирам и да споделя с вас следното: наскоро разбиха страничното стъкло на нашата семейна тойота за да откраднат...... разбира се CD плеъра. В заложна къща мисля, че пряко сили щяха да ми дадат за него около 25 лв. без майтап.... но какво се оказа когато трябваше да възстановим покрай кражбата счупените вътрешни "части" на тойотата? слава богу намерихме странично стъкло за тойота - за 50 лв. ...другото се наложи да го вземем от тойота, защото никъде на старо не открихме: централна конзола 250 лв.(която беше измъкната със сд-то заедно) и ключалка за жабка 110 лв(защото цялата жабка струваше също 250 лв)... така след ремонта (инсталирането) на тези неща на касата на тм ауто оставихме общо 600 лв ( с работата и сменена задна лява щанга). Какво бе учудването ми когато (един приятел докара колата не бях на място когато ги монтираха) разгледах конзолата - на нея липсваше цифровото часовниче, което е буквално с размери 2 на 1 см. Разбрах!!! Явно и то се поръчва отделно... е днес се обадих да се осведомя и да го поръчам евентуално.... МОЛЯ да предположите и да споделите колко струва този часовник за тойота карина Е, 1997 година - явно чисто нов?!?!?! Дори никой да не ми отговори - довечера ще споделя цената и.... може да скоча от терасата - ако е нормално да оживеееш със скок от 5-тия етаж, сигурно ще е нормално да отида и да платя цената в тойота!!!
Извинявайте за големия ентусиазъм, но не можах да се въздържа да споделя с вас това мое приключение!
Toyota Carina E '97, Si
mimbi