карам с масло 5 W 40 но доливам да го сменя ли

the_rider

Мнение от the_rider » 27 Авг 2007 14:14

не става въпрос за това колко са здрави днешните коли. Тая тема е нищена. Мен ме дразни че некви пишлегари като идат 3 пъти до морето и мислят че вече са егати опитните копелета и квото и да излъжат ше им се верва.
А Вартбург съм карал две години. Чак до Одеса съм ходил с него - железна машина беше wink.gif

diver

Мнение от diver » 27 Авг 2007 16:12

the_rider написа:не става въпрос за това колко са здрави днешните коли. Тая тема е нищена. Мен ме дразни че некви пишлегари като идат 3 пъти до морето и мислят че вече са егати опитните копелета и квото и да излъжат ше им се верва.
А Вартбург съм карал две години. Чак до Одеса съм ходил с него - железна машина беше wink.gif
Ако това е за мен, уверявам те, че не съм пишлегар, и вероятно имам доста повече километри от тез за 3 ходения до морето.

Аватар
kristian

Мнение от kristian » 27 Авг 2007 16:17

diver написа:
the_rider написа:не става въпрос за това колко са здрави днешните коли. Тая тема е нищена. Мен ме дразни че некви пишлегари като идат 3 пъти до морето и мислят че вече са егати опитните копелета и квото и да излъжат ше им се верва.
Ако това е за мен, уверявам те, че не съм пишлегар, и вероятно имам доста повече километри от тез за 3 ходения до морето.
Май темата беше за масло?????
http://www.vbox7.com/play:124bedab
TOYOTA PICNIC 3S-FE
"TOYOTA" 807

the_rider

Мнение от the_rider » 27 Авг 2007 16:26

diver написа:
Да бе верно, почти е невъзможно за 3 ходения са счупиш 4 коли....., излизам от спора, че верно стана offtopic.gif

ceko26

Мнение от ceko26 » 28 Авг 2007 10:46

Ясно за темата ама човека е разбрал какъв е проблема. Каквото и масло да налива със счупени сегменти ще го гори.
Авенсис 3S-FE

Аватар
krass'

Мнение от krass' » 28 Авг 2007 13:04

kristian, az slojih na moita valvoline 10W40
Subaru Impreza 2,0

Аватар
kristian

Мнение от kristian » 28 Авг 2007 20:27

Peychev написа:kristian, az slojih na moita valvoline 10W40
Мараба Краси!
май и аз ще търся нещо такова на следващата смяна.Мисля че Jamie писа че това което продават ТМ ауто като масло "Тойота" всъщност е Валволин.
А и тук някой писа че си е изпатил от маслата на тоя пич когото аз хвалех. :whistle:
http://www.vbox7.com/play:124bedab
TOYOTA PICNIC 3S-FE
"TOYOTA" 807

Публикувай отговор