А Вартбург съм карал две години. Чак до Одеса съм ходил с него - железна машина беше

Ако това е за мен, уверявам те, че не съм пишлегар, и вероятно имам доста повече километри от тез за 3 ходения до морето.the_rider написа:не става въпрос за това колко са здрави днешните коли. Тая тема е нищена. Мен ме дразни че некви пишлегари като идат 3 пъти до морето и мислят че вече са егати опитните копелета и квото и да излъжат ше им се верва.
А Вартбург съм карал две години. Чак до Одеса съм ходил с него - железна машина беше
Май темата беше за масло?????diver написа:Ако това е за мен, уверявам те, че не съм пишлегар, и вероятно имам доста повече километри от тез за 3 ходения до морето.the_rider написа:не става въпрос за това колко са здрави днешните коли. Тая тема е нищена. Мен ме дразни че некви пишлегари като идат 3 пъти до морето и мислят че вече са егати опитните копелета и квото и да излъжат ше им се верва.
Да бе верно, почти е невъзможно за 3 ходения са счупиш 4 коли....., излизам от спора, че верно станаdiver написа:Ако това е за мен, уверявам те, че не съм пишлегар, и вероятно имам доста повече километри от тез за 3 ходения до морето.the_rider написа:не става въпрос за това колко са здрави днешните коли. Тая тема е нищена. Мен ме дразни че некви пишлегари като идат 3 пъти до морето и мислят че вече са егати опитните копелета и квото и да излъжат ше им се верва.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта