Здравейте! Приятно ми е да се присъединя към вас, четох много теми тук последните дни и съм приятно изненадан от съдействието, което виждам че потребители с желание оказват

До онзи ден бях в клуба на Рено, днес съм в клуба на Тойота

На Реното преди години инсталирах допълнителен нагревател, който се монтира в климатичната система, където е кондензатора и радиатора, като компютъра след това следи и под 5 градуса температура и зареден двигател пуска 1000 W докато загрее антифриза. Въпреки, че колата беше без "студен пакет" се оказа, че имам и букса и място за слагането на нагревателя, а след слагането му се включваше в компютъра, че колата разполага с такъв нагревател, за да може да го управлява.
Видях, че и за Тойота има такива ел. радиатори, дори на схемата на автомобила видях че има позиция за него. Въпросът ми е, някой слагал ли си е такъв за RAV-4 допълнително? Къде се разглабя за да се монтира? За Реното бях попаднал на руски форуми, където беше обяснено, но за Тойота само намирам обяви за продажба на такива нагреватели и никаква допълнителна информация.
В Toyodiy за този елемент пише Quick Heater Assy, номер 87710G - 87710-26070.
Благодаря предварително!