http://www.avtomarket.ru/scripts/info/o ... model=3505sluchaen_fen написа:Защо питаш такива работи във форума?
Форума е за фенове, които са убедени в истината за марката.
Питай някой, който има такъв Авенсис колко пъти е ходил в ТМ-ауто в гаранционния период?
Имам наблюдения върху два такива Авенсиса. Мъка. Хубав дизайн, шумна реклама и накрая - разочарование.
Авенсиса още от самото създаване на първата генерация до сега си създава проблеми, които струват пари.
Имам само един приятел, който от няколко месеца има новата Корола и все още е рано да се обобщава.
Не си заслужава да се мечтае за този Авенсис. Даже трябва производителя да пусне анкета сред всички свои сервизни работници по цял свят "Да се отлюспи ли Авенсиса от семейството на Тойота? Да се спре ли производството на Авенсиса?".
П.П. По-добре си наеми рента кар за 3 месеца, отколкото веднага да се хвърляш на Авенсиса като че ли не си виждал друга кола досега!
На първа и втора страница има общо 10 мнения за авенсис 2007 и 2006 година. 9 положителни и 1 отрицателно. Отново моля за твоето обосновано мнение против! Това, което ми идва наум е: 1Авенсисите в Русия от същото завод, както в Б-я ли идват? и 2 Може ли ТМ ауто да преебава нещата, като нарочно поръчва коли произвеждани с кофти материали заради далаверата?