В тоя форум малоумни ли сте???

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Аватар
Toyoda

Мнение от Toyoda » 09 Авг 2007 23:01

Ели и трити. laugh.gif
И аз съм за преместване в грижата за доброто настроение. :thumbsup:

Аватар
sluchaen_fen
Обратна връзка:

Мнение от sluchaen_fen » 09 Авг 2007 23:45

В темата се появиха лични обиди, които злепоставят изявени потребители.
По-добре темата да се скрие някъде или направо да се изтрие. Защо да ни цитират в други фен клубове?

jamie

Мнение от jamie » 10 Авг 2007 10:19

В кои други - тийн проблеми ли laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Аватар
hyankov
Обратна връзка:

Мнение от hyankov » 10 Авг 2007 10:31

Както вече казах (ама някой май ми изтри мнението?) - тая тема не трябва да се трие, това е културно наследство за следващите поколения laugh.gif
Subaru Impreza III Hatchback (2009) - 2.0R MT, 150 hp
Toyota Avensis (2000) - 2.0 D-4D (личен рекорд - 4.1л/100км) - SOLD
Toyota Corolla LE (2000) - 1.8, 125 hp - SOLD

Аватар
kristian

Re: В тоя форум малоумни ли сте???

Мнение от kristian » 10 Авг 2007 16:23

king_pin написа:Абе вие за пентагона ли се мислите, какви са тия идеотски регистраций, човек има проблем с колата иска да попита нещо 3-4 дни не може да се регистрира, ужас
:censored: :censored: :censored:
А за проблема ми то го оправих вече, - големи смотаняци сте, аре ся ме баннете happy.gif
За последните два дни 8 потребителя успяха да се регистрират "незнайно как" sad.gif sad.gif sad.gif
http://www.vbox7.com/play:124bedab
TOYOTA PICNIC 3S-FE
"TOYOTA" 807

Аватар
prius06

Мнение от prius06 » 10 Авг 2007 17:04

Младежът, който е отворил темата, вероятно е малко избухлив, но има основание да негодува. Аз също имах проблеми с регистрацията преди време. По-точно регистрирането, използвайки IE 6.0, не работеше изобщо. Накрая се регистрирах от друг компютър, на който имаше Firefox и всичко мина от раз. Не знам дали е оправен този проблем, но понякога нещата не са толкова прости, колкото изглеждат на пръв поглед.
Иначе тонът му е абсолютно неподходящ за форум, по този въпрос две мнения няма.

ALTEZZA

Мнение от ALTEZZA » 10 Авг 2007 20:39

prius06 написа:Младежът, който е отворил темата, вероятно е малко избухлив, но има основание да негодува. Аз също имах проблеми с регистрацията преди време. По-точно регистрирането, използвайки IE 6.0, не работеше изобщо. Накрая се регистрирах от друг компютър, на който имаше Firefox и всичко мина от раз. Не знам дали е оправен този проблем, но понякога нещата не са толкова прости, колкото изглеждат на пръв поглед.
Иначе тонът му е абсолютно неподходящ за форум, по този въпрос две мнения няма.
che registraciata e uslojnenia spor niama, i ne sluchaino e taka. tuk problema e che nie sme "малоумни" i "смотаняци"!
a i koi polzva IE? tongue.gif

Аватар
sluchaen_fen
Обратна връзка:

Мнение от sluchaen_fen » 10 Авг 2007 23:23

За попълване на регистрационната форма на phpBB 2.0 няма никакво значение дали се ползва ІЕ6, ІЕ7 или Fifefox. Явно проблема е бил в доставката на интернет.

Аватар
KORD

Мнение от KORD » 12 Авг 2007 16:45

Kompiutaren elektrotehnik tova zvu4i gordo ........ Tova e neshto kato mi az nesam 4istach a sam operator na parcal. Sigoren sam 4e ti si bil parveneca v klasovete po elektrotehnika i trud i tvor4estvo. A i da ne si ti edinstveniq skasan na IQ test-a
Изображение
"Money Money Money Money jivota e pari Money Money Money Money i gotini jeni " Kondio 1998 :)

Аватар
king_pin
Обратна връзка:

Мнение от king_pin » 15 Авг 2007 02:17

Ще ви дойда някой път на срещите да поспорим, да видим дали ще сте толкова отворени, все пак някой се съгласиха, че регистрирането е безсмислено усложнено,... а кой беше писл за тона ми, нищо няма на тона ми докато не почват с личните нападки, вместо да се опитат да разберат, защо съм се ядосал, някви 20 годишни 80кг с мокри дрехи пиклйовци ми говорят,...
10х все пак на тези(макар и малко) с нормалните мнения

П.С. Правописа настрана, пишете на кирилица в почти всички форуми даже е задължително вече BBFlexType му викаме, сложете си го в страницата ако нз как ще ви покажа tongue.gif и махнете това администраторко одобрение, и въвеждането на дума 2 пъти, антибот въпроса е достатъчен
Kaра Toyota Carina E 1.6 16v и Citroen XM 2.0i 130hp

del_sol_fen

Мнение от del_sol_fen » 15 Авг 2007 04:02

hahahahaha. Vij mnogo smeshno mi stana kak govorish...i tochno tonut ti....po koito izglejda che 80kg sa NISHTO ZA TEB. iavno ti si mnogo poveche no sa samo muskuli inache...tezi zaplahi deto gi pravish biha bili neumestni...na men taka mi se struva. uslojneno e registriraneto i tova e. Hodi da poplachesh v niakoi drug forum, kadeto niama admin approval i samo vednuj pishesh anti-bot duma.
-------------------------------------------------
"...coming up on the Clock Channel ..... Six O'Clock..."

b_d

Мнение от b_d » 15 Авг 2007 07:56

king_pin написа:Ще ви дойда някой път на срещите да поспорим, да видим дали ще сте толкова отворени, все пак някой се съгласиха, че регистрирането е безсмислено усложнено,... а кой беше писл за тона ми, нищо няма на тона ми докато не почват с личните нападки, вместо да се опитат да разберат, защо съм се ядосал, някви 20 годишни 80кг с мокри дрехи пиклйовци ми говорят,...
10х все пак на тези(макар и малко) с нормалните мнения

П.С. Правописа настрана, пишете на кирилица в почти всички форуми даже е задължително вече BBFlexType му викаме, сложете си го в страницата ако нз как ще ви покажа tongue.gif и махнете това администраторко одобрение, и въвеждането на дума 2 пъти, антибот въпроса е достатъчен
Престани да се правиш на отворен и да сипеш заплахи, за да не пикаеш кръв накрая! Ясно че трябва да покажеш колко голям мъж си - АМА АРЕ НЕМА НУЖДА да е точно тук.

За идването на срещата - заповядай, но внимавай как ще се държиш. Това че си поредния пикльо направил малко мускули и решил, че е нинджа изобщо не ти дава право да ругаеш и т.н. във форума.

Дръж се прилично (дори да не си съгласен с нещо) и ще получиш подобно отношение. Когато искаш да кажеш (или да предложиш) нещо го кажи нормално, а не започвай с "вие малоумни ли сте". Ако не можеш да си сдържаш нервите е време да се научиш, за да не береш ядове.

П.П. Предложението ти за кирилица е отхвърлено. Хубаво е обаче да си купиш правописен речник. Ще ти кажа и една нова дума като бонус - ПУНКТУАЦИЯ.

ALTEZZA

Мнение от ALTEZZA » 15 Авг 2007 08:36

king_pin написа:Ще ви дойда някой път на срещите
na koe shte doidesh? poniatieto sreshta v tozi forum mnogo pati sa se opitvali da go prilojat, no za sega mai vse bezuspeshno, sorry, skoro mai naiama da imash vazmojnost da si pokajesh muskulite(dano anaboliite ne si sprat efekta do togava).
king_pin написа:все пак някой се съгласиха, че регистрирането е безсмислено усложнено
vse pak se saglasihme che e uslojneno, koi e kazal che e izlishno

king_pin написа:а кой беше писл за тона ми, нищо няма на тона ми докато не почват с личните нападки
ia sega vzemi si procheti parvoto mnenie, ta sas vse zaglavieto na temata i togava pak shte si govorim

king_pin написа:пишете на кирилица в почти всички форуми даже е задължително вече

dano do sega si proumial che nie ne sme "почти всички форуми"

Аватар
V35GTR
Обратна връзка:

Мнение от V35GTR » 15 Авг 2007 17:58

king_pin написа:Ще ви дойда някой път на срещите да поспорим, да видим дали ще сте толкова отворени, все пак някой се съгласиха, че регистрирането е безсмислено усложнено,... а кой беше писл за тона ми, нищо няма на тона ми докато не почват с личните нападки, вместо да се опитат да разберат, защо съм се ядосал, някви 20 годишни 80кг с мокри дрехи пиклйовци ми говорят,...
stqagash internet musculi kato za "Misture Olimpia" tm purvenstvo laugh.gif
MYXAXAXAXA MYAXAXAXA "juhavit big massals"
Shift_Изображение
Supra vs Skyline
Japanese_fever написа: Обещавам да не се отклонявам от темата и да...

Аватар
hyankov
Обратна връзка:

Мнение от hyankov » 15 Авг 2007 19:18

Имам чувството че само аз не знам как изглежда този калпазанин laugh.gif Дайте една снимка да ги видим тези прочутите мускули rolleyes.gif Явно 80 кг на него му е само бицепса :thumbsup:
Subaru Impreza III Hatchback (2009) - 2.0R MT, 150 hp
Toyota Avensis (2000) - 2.0 D-4D (личен рекорд - 4.1л/100км) - SOLD
Toyota Corolla LE (2000) - 1.8, 125 hp - SOLD

Публикувай отговор