И аз съм за преместване в грижата за доброто настроение.

За последните два дни 8 потребителя успяха да се регистрират "незнайно как"king_pin написа:Абе вие за пентагона ли се мислите, какви са тия идеотски регистраций, човек има проблем с колата иска да попита нещо 3-4 дни не може да се регистрира, ужас
![]()
![]()
![]()
А за проблема ми то го оправих вече, - големи смотаняци сте, аре ся ме баннете
che registraciata e uslojnenia spor niama, i ne sluchaino e taka. tuk problema e che nie sme "малоумни" i "смотаняци"!prius06 написа:Младежът, който е отворил темата, вероятно е малко избухлив, но има основание да негодува. Аз също имах проблеми с регистрацията преди време. По-точно регистрирането, използвайки IE 6.0, не работеше изобщо. Накрая се регистрирах от друг компютър, на който имаше Firefox и всичко мина от раз. Не знам дали е оправен този проблем, но понякога нещата не са толкова прости, колкото изглеждат на пръв поглед.
Иначе тонът му е абсолютно неподходящ за форум, по този въпрос две мнения няма.
Престани да се правиш на отворен и да сипеш заплахи, за да не пикаеш кръв накрая! Ясно че трябва да покажеш колко голям мъж си - АМА АРЕ НЕМА НУЖДА да е точно тук.king_pin написа:Ще ви дойда някой път на срещите да поспорим, да видим дали ще сте толкова отворени, все пак някой се съгласиха, че регистрирането е безсмислено усложнено,... а кой беше писл за тона ми, нищо няма на тона ми докато не почват с личните нападки, вместо да се опитат да разберат, защо съм се ядосал, някви 20 годишни 80кг с мокри дрехи пиклйовци ми говорят,...
10х все пак на тези(макар и малко) с нормалните мнения
П.С. Правописа настрана, пишете на кирилица в почти всички форуми даже е задължително вече BBFlexType му викаме, сложете си го в страницата ако нз как ще ви покажаи махнете това администраторко одобрение, и въвеждането на дума 2 пъти, антибот въпроса е достатъчен
na koe shte doidesh? poniatieto sreshta v tozi forum mnogo pati sa se opitvali da go prilojat, no za sega mai vse bezuspeshno, sorry, skoro mai naiama da imash vazmojnost da si pokajesh muskulite(dano anaboliite ne si sprat efekta do togava).king_pin написа:Ще ви дойда някой път на срещите
vse pak se saglasihme che e uslojneno, koi e kazal che e izlishnoking_pin написа:все пак някой се съгласиха, че регистрирането е безсмислено усложнено
ia sega vzemi si procheti parvoto mnenie, ta sas vse zaglavieto na temata i togava pak shte si govorimking_pin написа:а кой беше писл за тона ми, нищо няма на тона ми докато не почват с личните нападки
king_pin написа:пишете на кирилица в почти всички форуми даже е задължително вече
stqagash internet musculi kato za "Misture Olimpia" tm purvenstvo laugh.gifking_pin написа:Ще ви дойда някой път на срещите да поспорим, да видим дали ще сте толкова отворени, все пак някой се съгласиха, че регистрирането е безсмислено усложнено,... а кой беше писл за тона ми, нищо няма на тона ми докато не почват с личните нападки, вместо да се опитат да разберат, защо съм се ядосал, някви 20 годишни 80кг с мокри дрехи пиклйовци ми говорят,...
Потребители разглеждащи този форум: Ahrefs [Bot] и 7 госта