Кабели за Селика
- PublicEnemy
Кабели за Селика
Здравеите на всички!
Аз съм нов във форума и съм голям фен на Селика и Тойота като цяло.Имам Celica 2.0 Twin Cam 16V '90г и се нуждая от нови кабели.От около месец търся, звънях къде ли не, разговарях с кой ли не, и няма и няма! Имам приятел които от доста време държи сервиз в София има доста познати и приятели които се занимават със авто части и никои не може да ми намери кабели и това си е .....
Моля някои ако има представа от каде мога да си намеря оригинални кабели да каже ще съм му много благодарен ! ! !
Аз съм нов във форума и съм голям фен на Селика и Тойота като цяло.Имам Celica 2.0 Twin Cam 16V '90г и се нуждая от нови кабели.От около месец търся, звънях къде ли не, разговарях с кой ли не, и няма и няма! Имам приятел които от доста време държи сервиз в София има доста познати и приятели които се занимават със авто части и никои не може да ми намери кабели и това си е .....
Моля някои ако има представа от каде мога да си намеря оригинални кабели да каже ще съм му много благодарен ! ! !
Toyota Celica 2.0 16V GTi 3S-GE 156hp
- Xeku
- Получена благодарност: 1 път
Ако става дума за кабели за свещи, препоръчвам ти тази фирма http://www.otuaauto.com ! Отлично качество, американски материали, изработени в България на нормални цени! Иначе, ако наистина искаш оригинални кабели, както си написал - ТМ ауто, но там цените са други...
- Xeku
- Получена благодарност: 1 път
На Супрата съм с такива, пише си "Мade in USA" на самите кабели (не че това е гаранция). По-важното е, че температурните им характеристики са отлични, слагани са и на сериозно натоварвани рали-автомобили, без да е имало никакви оплаквания. Не рекламирам фирмата, но съм доволен от това, което купих и го препоръчвам.
- PublicEnemy
Да за кабели за свещи става на въпрос (извинете ме, че съм пропуснал да уточня). Намерих кабели но имаха малка разлика и ги върхан.Бяха Made in USA не съм обърнал внимание на марката. В София не разполагаха с точно тези кабели в наличност и чаках 2-3 дни за да доставят от Варна и се оказа, че само с това разполагат! И пак ударих на камък
И поне за сега едиснтвената алтернатива я виждам в ТМ auto.
Благодаря на всички отзовали се !

И поне за сега едиснтвената алтернатива я виждам в ТМ auto.
Благодаря на всички отзовали се !

Toyota Celica 2.0 16V GTi 3S-GE 156hp
PublicEnemy, znachi az stradah ot sushtoto... daje v sabota pristignaha moite... principno na nippards sa okolo 120-130lv v elit car, no se chaka 2-3 sedmici za tqh. Az v Bs si gi namerih v edin magazin na edna ulica za japonski avtochasti... vrushtah gi nqkolko puti zashtoto pichongara v magazina ne beshe razglobil cqlostno lulata ot guminite oplatneniq i ne moja da q premeri. v kraina smetka na 3-tiq put namerihme sushtite za 120lv... ako iskash moga da ti pusna negov telefon i taka... toi gi poruchavashe ot sf kabelite...
благодаря ти за инфото-купих си от тези кабели-104лв за мен.Бяха коректни и ми ги донесоха на място.Сега ще гледам как еXeku написа:Ако става дума за кабели за свещи, препоръчвам ти тази фирма http://www.otuaauto.com ! Отлично качество, американски материали, изработени в България на нормални цени! Иначе, ако наистина искаш оригинални кабели, както си написал - ТМ ауто, но там цените са други...
CarinaE 1.6 4AFE LB