Кабели за Селика

Аватар
PublicEnemy

Кабели за Селика

Мнение от PublicEnemy » 09 Авг 2007 20:20

Здравеите на всички!
Аз съм нов във форума и съм голям фен на Селика и Тойота като цяло.Имам Celica 2.0 Twin Cam 16V '90г и се нуждая от нови кабели.От около месец търся, звънях къде ли не, разговарях с кой ли не, и няма и няма! Имам приятел които от доста време държи сервиз в София има доста познати и приятели които се занимават със авто части и никои не може да ми намери кабели и това си е .....

Моля някои ако има представа от каде мога да си намеря оригинални кабели да каже ще съм му много благодарен ! ! !
Toyota Celica 2.0 16V GTi 3S-GE 156hp

ALTEZZA

Мнение от ALTEZZA » 09 Авг 2007 22:46

za kakvi kabeli stava vapros?

Аватар
Xeku
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Xeku » 10 Авг 2007 07:32

Ако става дума за кабели за свещи, препоръчвам ти тази фирма http://www.otuaauto.com ! Отлично качество, американски материали, изработени в България на нормални цени! Иначе, ако наистина искаш оригинални кабели, както си написал - ТМ ауто, но там цените са други...

jamie

Мнение от jamie » 10 Авг 2007 10:48

Хеки, сигурен ли си в американските материали и изработеното в България ? Мирише ми на турско - затова питам :whistle:
Инак пича ако няма накъде - и от там ще вземе.

Аватар
Xeku
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Xeku » 10 Авг 2007 11:58

На Супрата съм с такива, пише си "Мade in USA" на самите кабели (не че това е гаранция). По-важното е, че температурните им характеристики са отлични, слагани са и на сериозно натоварвани рали-автомобили, без да е имало никакви оплаквания. Не рекламирам фирмата, но съм доволен от това, което купих и го препоръчвам.

jamie

Мнение от jamie » 10 Авг 2007 12:00

Абе туй за рали автомобилите все едно не съм го чул (предвид източника, не говоря за теб де). Дано изкарат повечко - и към колегата - силиконовите са по-свестни от ЕПДМ - като избираш.

Аватар
PublicEnemy

Мнение от PublicEnemy » 11 Авг 2007 19:42

Да за кабели за свещи става на въпрос (извинете ме, че съм пропуснал да уточня). Намерих кабели но имаха малка разлика и ги върхан.Бяха Made in USA не съм обърнал внимание на марката. В София не разполагаха с точно тези кабели в наличност и чаках 2-3 дни за да доставят от Варна и се оказа, че само с това разполагат! И пак ударих на камък sad.gif
И поне за сега едиснтвената алтернатива я виждам в ТМ auto.
Благодаря на всички отзовали се ! :thumbsup:
Toyota Celica 2.0 16V GTi 3S-GE 156hp

AIR_MEN
Обратна връзка:

Мнение от AIR_MEN » 12 Авг 2007 20:06

PublicEnemy, znachi az stradah ot sushtoto... daje v sabota pristignaha moite... principno na nippards sa okolo 120-130lv v elit car, no se chaka 2-3 sedmici za tqh. Az v Bs si gi namerih v edin magazin na edna ulica za japonski avtochasti... vrushtah gi nqkolko puti zashtoto pichongara v magazina ne beshe razglobil cqlostno lulata ot guminite oplatneniq i ne moja da q premeri. v kraina smetka na 3-tiq put namerihme sushtite za 120lv... ako iskash moga da ti pusna negov telefon i taka... toi gi poruchavashe ot sf kabelite...

doc

Мнение от doc » 14 Авг 2007 10:11

Xeku написа:Ако става дума за кабели за свещи, препоръчвам ти тази фирма http://www.otuaauto.com ! Отлично качество, американски материали, изработени в България на нормални цени! Иначе, ако наистина искаш оригинални кабели, както си написал - ТМ ауто, но там цените са други...
благодаря ти за инфото-купих си от тези кабели-104лв за мен.Бяха коректни и ми ги донесоха на място.Сега ще гледам как е
CarinaE 1.6 4AFE LB

Публикувай отговор