БАНКА "ТМ-АУТО"
Маграбар, ЕРС-то в някои версии има една особеност - трябва да се инсталира на партишън макс 2ГБ или по време на инсталацията даимаш <2ГБ свободно място на диска (лесно се постига като изискване).
Поли, не съм съгласен че гърците са добри търговци. Цените са високи, комуникацията е гола вода, не поемат отговорност. От това по-зле здраве му кажи.
Поли, не съм съгласен че гърците са добри търговци. Цените са високи, комуникацията е гола вода, не поемат отговорност. От това по-зле здраве му кажи.
-
jamie написа:Опита ми е почерпен от 3 гръцки "магазина", чак ми е трудно да ги нарека така. 3:0, нямам нерви да се занимавам с тях повече. Не напразно съществува израз "византийски номера", нищо лично.poli написа:Не изкам да влиза в спорове.Явно е така.

КЕФ ЦЕНА НЯМА
1.Тoyota Glanza V Turbo-290ps-RHD
2.Toyota Previa-156ps-LHD
3.Toyota Corolla AE86-165ps-LHD
4.Mazda RX7 FD-500ps-RHD
5.Subaru Justy 68ps-LHD
1.Тoyota Glanza V Turbo-290ps-RHD
2.Toyota Previa-156ps-LHD
3.Toyota Corolla AE86-165ps-LHD
4.Mazda RX7 FD-500ps-RHD
5.Subaru Justy 68ps-LHD
За да оторизиран представител на дадена марка (и сервиз) при мен КИТАЙЦИТЕ искат ако някъде възникне проблем с някоя част от тя да установена точно коя е и да бъде сменена за 48 часа МАКСИМУМ . Ако ги нямаш частите на склад то проблема неможе да бъде отстранен за 48 часа е тогава ТМ-AUTO какъв оторизиран сервиз са!!!
Toyota Avensis 2.0 D4, 147ps, 1AZ-FSE, 2006
Никъв!Неоторизиран!tntony написа:За да оторизиран представител на дадена марка (и сервиз) при мен КИТАЙЦИТЕ искат ако някъде възникне проблем с някоя част от тя да установена точно коя е и да бъде сменена за 48 часа МАКСИМУМ . Ако ги нямаш частите на склад то проблема неможе да бъде отстранен за 48 часа е тогава ТМ-AUTO какъв оторизиран сервиз са!!!
И аз съм на мнение че е крайно време да заработи нов официален вносител на Тойота.
При новите условия да чакам вече втора седмица по добре да си поръчам от друга страна.На склад държат само консумативи като масло, накладки и филтри за гаранционните коли.Като се замисля каква е ползата да бързат с поръчките парите са в тях.Сервизите са им само за технически прегледи записваш си час 2 седмици по-рано ,за диагностика - 1месец.Бояджииските услуги се извършват във външни квартални сервизи , а си плащаш на касата на ТМ-Ауто+комисионната.
Добре , че не се развалят често колите иначе закъсваме.
При новите условия да чакам вече втора седмица по добре да си поръчам от друга страна.На склад държат само консумативи като масло, накладки и филтри за гаранционните коли.Като се замисля каква е ползата да бързат с поръчките парите са в тях.Сервизите са им само за технически прегледи записваш си час 2 седмици по-рано ,за диагностика - 1месец.Бояджииските услуги се извършват във външни квартални сервизи , а си плащаш на касата на ТМ-Ауто+комисионната.
Добре , че не се развалят често колите иначе закъсваме.
Авенсис 3S-FE
Бухаха, е това вече не е кретения, а незная какво.bad_dog написа:Вчера ме изумиха.
ВЕЧЕ И СВЕЩИТЕ СА С ПОРЪЧКА. С други думи поръчваш, чакаш 20 дни и си сменяш свещите. Тези са изключителни кретени.

Вярно е, че в принципите на Тойотизма е заложено да има налично само това, което е необходимо на момента... но явно вече има и побългарен вариант.

Не побългарен - а погърчен.Toyoda написа:Бухаха, е това вече не е кретения, а незная какво.bad_dog написа:Вчера ме изумиха.
ВЕЧЕ И СВЕЩИТЕ СА С ПОРЪЧКА. С други думи поръчваш, чакаш 20 дни и си сменяш свещите. Тези са изключителни кретени.![]()
Вярно е, че в принципите на Тойотизма е заложено да има налично само това, което е необходимо на момента... но явно вече има и побългарен вариант.