Честита придобивка

Относно PCS - ще го усетиш когато свикнеш с автомобила - тогава почваш да си позволяваш по-големи волности... При мен такава система най-често е сработвала при сравнително безопасна ситуация - завиващ пред мен автомобил, който все още не е освободил лентата ми (рязко намалява и влиза в пресечка) - системата мисли (и е права), че автомобилът пред мен рязко е спрял, а аз не намалям, защото дори и да не ми освободи лентата, съм се убедил, че с леко почукване на волана ще го заобиколя безопасно... Докосването на спирачката вероятно ще изключи системата (освен ако усети, че наистина удряш рязко спирачката - тогава ще ти добави още спирачно усилие)...
Захранване в подлакътника - много ми липсва... Бе ми изключително удобно - изкарвам кабелчето за захранване на телефона (или фотоапарата и т.н.) и всичко се зарежда удобно при чашите.
Относно липсата на мощност - точно това ми бе впечатлението докато се убедя, че тези машинки тръгват чак след 3500-4000об/мин... След това изведнъж на Авенсиса му дойде силата