Честита Коледа от мен!
Та, дето се вика, направих си един коледен подарък с един Авенсис седан 1.8 - 2016-та, ръчка бензинов, Executive.
След изминати 100 км съм с леко смесени чувства, спрямо предишния ми Авенсис.
Возията си е същата - точно каквато ми харесва (като параход)
Приятно съм изненадан, че най-накрая бутоните за огледалата са осветени (голяма мъка ми беше в тъмното да целя копчето)
Сега по същество:
Не знам аз ли съм кьорав, но нито в книжката, нито на таблото при подаване на контакт не ми светва индикатор за масло - така ли е и при вас?
Индикатора за ръчната спирачка винаги ли свети - имам предвид онзи жълтия за Auto и Off?
PCS някой тествал ли я е, че имам чувство, че при мен нещо май не работи, а не смея да се засиля, та да тествам. Уж като натискам бутона показва разни там далеч, средно, близо, но до сега не ми е показвал или индикирал каквото и да било.
Иначе, много тих автомобил - само гумите чувам.
Може би е въпрос на навик, но тия 147 коня нещо не ги усещам като такива. Може би заради факта, че слизам от турбиниран дизел

Има дребни неща, които ще се сменят след празниците - предни дискове и накладки и водна помпа, че леко тече. (сервиза ще ги смени за тяхна сметка)
Няма пепелник, което леко ме разочарова, но явно новите са така.
Жабката кога свети? Че май не успях да я видя светеща, както и багажника
Тъпо изпълнение за мен да набутат захранването в подлакътника, но...
Разход на гориво няма да коментирам, защото не е фактор за момента - крака ми е тежък и 47 номер
Май за сега е това, пък ако открия още нещо, ще пиша.
Весели празници на всички и много безаварийни!