Комфорт модул
Комфорт модул
Здравейте колеги . Някой да е монтирал комфорт модул за вдигане на стъклата на Тойота Корола версо 2002г.
- Прикачени файлове
-
- 20191112_205059.jpg (638.74 KiB) Преглеждано 3436 пъти
-
- Благодарил/а: 3 пъти
- Получена благодарност: 1 път
Комфорт модул
Привет колега,
Реших да пиша на търговеца и получих следния отговор:
+++++++
Модула е доста гъвкав. Тоест може да управлява плюс или минус. Също самия модул приема като сигнали както плюс така и минус.
Тоест няма да има проблем да се монтира на вашата кола. Изходите управляват директно моторите, така че не се мешате в електрониката на колата. Сигнала за затваряне може да се вземе или директно от централното или от самата машинка която заключва вратата. Единственото което трябва да се провери при монтажа е дали централното подава + или минус и да се върже на съответния кабел - оранжев или бял.
+++++++
Аз също мисля да взема такъв модул, но ще го оставя за на пролет
Поздрави
Реших да пиша на търговеца и получих следния отговор:
+++++++
Модула е доста гъвкав. Тоест може да управлява плюс или минус. Също самия модул приема като сигнали както плюс така и минус.
Тоест няма да има проблем да се монтира на вашата кола. Изходите управляват директно моторите, така че не се мешате в електрониката на колата. Сигнала за затваряне може да се вземе или директно от централното или от самата машинка която заключва вратата. Единственото което трябва да се провери при монтажа е дали централното подава + или минус и да се върже на съответния кабел - оранжев или бял.
+++++++
Аз също мисля да взема такъв модул, но ще го оставя за на пролет

Поздрави
ех Corolla 1.4 d4d 2006 г. / Corolla 1.8 sedan hybrid 2020 г.